TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix
RAZGOVOR S NOVINARIMA

Jakobušić najavio veliko pojačanje: ‘Gadim se sam sebi, a pare nisu problem. Vjerujem, stiže kapitalac‘

Pare nisu problem, kazao je predsjednik kluba nakon što je zimski prijelazni rok nazvao problematičnim
Piše: HINAObjavljeno: 03. ožujak 2023. 20:23

Lukša Jakobušić, predsjednik Hajduka, u petak je odgovarao na pitanja nekolicine splitskih novinara. Razgovaralo se o mnogim temama - od statusa sportskog direktora Nikoličiusa do mišljenja o treneru Ivanu Leki - a posebice se govorilo o transfer politici Hajduka, uvelike kritiziranoj proteklih tjedana. Između ostalog, Jakobušić je kazao da nije zadovoljan kupovinom te najavio da će Bijeli na ljeto oplemeniti sastav jednim ‘kapitalcem‘.

- Došla su trojica igrača. Malo smo odstupili od onog našeg. Nekad se gadim sam sebi, iako je to teško reći. Morao sam i ja guglati neke igrače. Yassimea sam morao guglati, Ferro je došao te Anello, koji je potencijal", rekao je Jakobušić pa dodao:

- Sve su to popune. I to je problem. Da smo doveli kapitalce, to bi bilo pet igrača. Zašto nismo? Pare nisu bile problem. Jedan je otišao na drugu stranu, a vjerujem da ćemo drugog na ljeto. Nisam zadovoljan jer smo javnost navikli na Livaju i Kalinića", objasnio je. Neslužbeno, radi se o Tomi Bašiću, koji je igrao za Hajduk, a danas je igrač Lazija i ne dobiva veliku minutažu.


POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Što se sve događa u Osijeku i zbog čega Rene Poms uopće nije trebao biti trener slavonskog prvoligaša? Koju je veliku grešku HNS napravio u tom slučaju? Smjena trenera u Osijeku bila je glavna tema novog izdanja podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom. Pričali smo i o utakmicama četvrtfinala Kupa Hrvatske, promjeni sustava igre Hajduka te najavili 24. kolo SuperSport HNL.

Linker
26. travanj 2024 20:27