Ivan Rakitić

 ANTE CIZMIC Cropix
BIVŠI TRENER BIJELIH:

‘Jasno je što treba Hajduku, a ne Rakitić kojeg su doveli. Pa koliko su samo lijevih krila nadrobili...‘

‘Moram reći da mi je sportska politika Hajduka sumnjiva, imam primjedbe još od ranije‘, kaže Bonačić
Piše: Slaven Alfirević/Slobodna DalmacijaObjavljeno: 12. rujan 2024. 07:59

Luka Bonačić na najnovije događaje u Hajduku gleda kroz trenerske naočale, da je rezultat bolji, bila bi i atmosfera bolja, smatra bivši nogometaš i trener Bijelih. A kad izostanu prava igra i rezultat (rano ispadanje iz Europe), onda se pojavi nervoza.

Bonačić ima svoje viđenje, piše Slobodna Dalmacija.

- Nikola Kalinić je OK momak, treba ga uvažavati, a očito ga nisu do kraja uvažavali što nije lijepo, pa je sve puklo. Morao je imati veću podršku. No, moram reći i da mi je sportska politika Hajduka pomalo sumnjiva, odnosno imam primjedbe, još od ranije, od onog... Minčelakosa (nepravilno ga Bonačića izgovara, a misli se dakako na Nikoličiusa, op. a.) i ne znam kako uopće prave balans momčadi.

image

Luka Bonačić

DAMIR KRAJAC Cropix

Prošle sezone koliko su samo lijevih krila nadrobili, Sahiti, Dajaku, Brekalo, Kleinheisler i Perišić, a i Benrahou je igrao na toj poziciji, a sad je bilo jasno da je potreban napadač, a ne recimo Rakitić kojega su doveli. Rakitiću svaka čast, ali treba napadač, a ne on, a kasnije su htjeli i Tomu Bašića, pa kad nije uspjelo i Selahija, kako čitam.

Hej, momak, a gdje ćeš s tim zadnjim veznima, koliko ih mislite uzeti, ionako ste prebukirani na sredini terena... Tu se ogledalo neiskustvo, trebalo je napadača dovesti. Loša je selekcija momčadi, nema balansa, a onda iz toga izađu svi problemi i sve ovo na vidjelo što i nije baš trebalo... - smatra Luka Bonačić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. rujan 2024 08:02