VOJKO BASIC Cropix
BIVŠI TRENER BIJELIH

Javio se Dambrauskas i emotivnom porukom oprostio od Hajduka: ‘Bio sam u raju i mogu potvrditi da postoji‘

‘Što god da ovdje napišem, neće biti dovoljno da izrazim ono što osjećam...‘
Piše: SNObjavljeno: 13. rujan 2022. 20:31

Valdas Dambrauskas u večernjim se satima utorka po prvi puta oglasio nakon odlaska s klupe Hajduka.

Poruku koju je bivši trener Bijelih ostavio na Instagramu prenosimo vam u cijelosti:

"Što god da ovdje napišem, neće biti dovoljno da izrazim ono što osjećam... Zahvalnost, ponos, obožavanje... samo su neke od emocija koje me preplavljuju. Bio sam u raju, i da, mogu vam potvrditi da postoji. Vidio sam nevjerojatnu strast, ljubav i slavu Hajduka. Ništa što sam iskusio u svom životi do sada ne može se usporediti s ovim. Samo želim reći koliko smo moja obitelj i ja zahvalni svim ljudima koji su nas podržavali na ovom putu... Igračima (stvorili smo nešto što će nas povezivati ​​do kraja života), osoblju, upravi i svim zaposlenicima u klubu (međusobno poštovanje koje smo imali neće nikad nestati) … Navijači… Euforija, očaj, ljubav, vjera, Riva koja gori… Hvala vam na svemu! Hvala vam na prilici da dotaknem povijest ovog velikog kluba i budem dio vaše zajednice. Uvijek ću biti vezan za vas, uvijek vas pratiti, uvijek sanjati, slaviti, pjevati vaše pjesme… Uvijek će mi nedostajati ovaj osjećaj dizanja adrenalina na dan utakmice, navijača koji stoje u redovima na ulicama kako bi pozdravili igrače koji dolaze, svjetla Poljuda, kako Torcida prije utakmice pjeva Dalmacijo… I to nikad neću zaboraviti! Sjećanja nikada neće biti izbrisana… Svaki sam dan imao privilegiju voditi ovaj klub i to će mi ostati jedno od najvećih postignuća u životu. Zauvijek", napisao je Valdas.

Dambrauskas i Hajduk su, podsjetimo, dogovorili sporazumni raskid suradnje, a u ponedjeljak je objavljeno da će momčad u narednom razdoblju s klupe voditi Mislav Karoglan, koji je kao pomoćni trener sudjelovao u radu protekla dva stručna stožera prve momčadi.

Hajduk je pod Valdasovim vodstvom odigrao ukupno 38 službenih utakmica i pri tom ostvario 23 pobjede, 8 remija i 7 poraza.

Linker
26. travanj 2024 02:34