Sporna situacija s utakmice Hajduk - Istra 1961

 SCREENSHOT
SPORNA SITUACIJA

Je li Hajduk teško oštećen kod gola Puljana? Snimka koja se pojavila otvara nova pitanja o VAR sobi

VAR soba se nije oglasila, premda imamo neslužbene informacije da su pregledali i taj sporni trenutak
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 03. rujan 2023. 13:22

Već smo pisali o teško objašnjivoj sudačkoj i VAR pogrešci koja se dogodila na utakmici Hajduka i Istre 1961, nakon što je Šarlija volejom nokautirao Ercega. Međutim, pojavila se snimka koja sugerira da je sudačka ekipa napravila možda još jedan veliki previd.

Sporan je naime pobjednički pogodak gostiju postignut u 101. minuti. Snimka koju smo dobili, a koju putem Maxsporta nismo mogli vidjeti, ukazuje na moguće zaleđe u začetku gostujuće kontre koju je Lisica okrunio pogotkom. Igra Istre upućuje loptu prema Lisici koji je na centru i to u vrlo spornoj situaciji, jer snimka sugerira da je gornjim dijelom tijela bio preko centra, što bi značilo da je bio u zaleđu.

VAR soba se nije oglasila, premda imamo neslužbene informacije da su pregledali i taj sporni trenutak te da po njima nije bila riječ o zaleđu. Vidjet ćemo što će donijeti naknadni pregledi video snimki, te je li Hajduk doista bio oštećen kog gola koji je presudio pobjednika. A Hajduku je u utrci za naslov svaki bod od iznimne važnosti...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 11:28