TOM DUBRAVEC Cropix
SN ANKETA

Je li među ovim imenima novi trener Hajduka? Izaberite svog favorita. U ponudi povratnici, jedan izbornik...

Navijači Hajduka s nestrpljenjem očekuju novu veliku objavu s Poljuda
Piše: SNObjavljeno: 09. travanj 2024. 16:44

Hajduk je u ponedjeljak na press konferenciji obznanio da je dogovoren raskid suradnje s već bivšim trenerom, Mislavom Karoglanom. Crni niz od četiri izgubljene utakmice bio je koban za Karoglana koji je tako završio svoj drugi mandat na klupi Bilih.

Privremeni trener do kraja sezone bit će Jure Ivanković, bivši strateg Širokog Brijega, a nije poznato tko bi trebao zagospodariti kormilom Majstora s mora iduće sezone. U nogometnim krugovima mogu se među željama čuti imena poput Gorana Tomića koji je u ovom trenutku trener Al-Bataeha te mnogima neprežaljeni Valdas Dambrauskas, strateg ciparske Omonije.

Tu su i HNL hit-treneri, Željko Sopić (Rijeka), Silvijo Čabraja (Lokomotiva) i još jedan bivši trener Hajduka, Paolo Tramezzani (Istra 1961). Jedan od onih koji je slobodan, a također mu se ime glasno spominjalo u ovim kuloarima jest i Krešimir Režić.

Neizostavno je ime u ovim razgovorima i ono prekaljenog slovenskog stručnjaka i čovjeka koji je odveo Rijeku do naslova prvaka 2017. godine, Matjaža Keka koji je danas izbornik Slovenije. Osim njega, neki će istaknuti trenera Šibenika Marija Carevića te bivšeg trenera juniora Hajduka, Marijana Budimira.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 14:27