DAMIR KRAJAC Cropix
ANKETA SN

Jeličić ga je napao, Skomina hvalio: Kako ste vi zadovoljni izvedbom Igora Pajača?

‘Nemojte više postavljati Pajača da sudi! On nema ni osobnost, ni talent...‘, rekao je Joško Jeličić
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 14. rujan 2024. 13:49

Nakon još jednog derbija Dinama i Hajduka opet se puno priča o - suđenju. Igor Pajač nije oduševio stručnog analitičara MaxSporta Joška Jeličića

- Zamolio bih gospodina šefa sudaca: Nemojte više postavljati Pajača da sudi! On nema ni osobnost, ni talent... Ovaj sudac nije dorastao derbiju. Nije prvi put - kazao je Joško Jeličić koji je svoj stav elaborirao s nekoliko primjera.

- Diallo nije trebao biti isključen. A jedna situacija u prvom dijelu? Nevistić ide u skok s igračem Dinama i svira se prekršaj. Možda je Hajduk mogao zabiti čisti gol. Pajač je želio pokazati Pukštasu žuti karton u prvom dijelu, a onda je Livaja došao sa svojim autoritetom i žutog kartona nije bilo. O tome govorim. Pajač nema osobnost! Nemam ništa protiv njega ili bilo kojega suca. Ima ih jako dobrih, ali Pajač ne može podnijeti ovakav nivo i ovakav pritisak.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

S druge strane u sudačkoj analizi Damir Skomina nije imao velikih prigovora na Pajačevo suđenje na Maksimiru, štoviše pohvalno je govorio o njemu i za razliku od Jeličića smatra kako je sudac držao utakmicu pod kontrolom.

- Prije svega, vjerujem da nakon ovog derbija sudac neće biti netko o kome se priča previše... Generalno, kriterij je bio dosta ujednačen, osim što je "level" kod nekih prekršaja nelogičan. Imali smo u 63. minuti situaciju da je na utakmici viđeno četiri kartona, znači da je sudac držao sve u svojim rukama - pohvalio je Skomina suca Pajača.

Mi vas u anketi pitamo kako ste doživjeli Pajačevo suđenje na derbiju?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. rujan 2024 13:51