Gennaro Gattuso

 NIKOLA VILIC Cropix
‘AKO IMA DOBRE NAMJERE...‘

Jeličić zbog Perišića opleo po Gattusu: Ovo je nedopustivo! Vejić: Dječji vrtić. Zna li on što je napravio?

‘Poštujem ga i svidio mi se njegov narativ profesionalizma i rada, ali Perišić to nije zaslužio‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 12. kolovoz 2024. 19:04

Ivan Perišić vruća je tema na Poljudu. Odluku Gennara Gattusa da ga izbaci iz momčadi za utakmicu protiv Lokomotive izazvala je lavinu komentara, a svoje mišljenje dao je i Joško Jeličić u emisiji Max Sport televizije.

- Poštujem Gennara Gattusa, svidio mi se njegov narativ profesionalizma i rada. Njegova izjava nakon utakmice, ako ima dobre namjere, je nedopustiva za trenera. Možda je htio skinuti odgovornost sa sebe ovu tiki-taku koju prezentira u ovim utakmicama. Ivan Perišić nije zaslužio. Gattuso to nije smio napraviti. Takvi sukobi unutar svlačionice mogu izroditi dobre stvari ako dođe do pomirbe. Ali ovo je ipak predaleko otišlo - rekao je Jeličić.

Situaciju je prokomentirao i Hrvoje Vejić.

- O Perišiću moramo pričati s respektom. Ne znam što se dogodilo između njega i Gattusa, to je sve rekla-kazala. Cijela ta priča je dječji vrtić. Gledao sam izjavu Gattusa i razmišljao zna li on uopće što je napravio. Okrenuo je cijeli grad protiv njega. I sad bi on trebao izaći na stadion? Mislim da je Perišićeva priča u Hajduku gotova. Klub mora odrediti što trener smije reći, a što ne. Iznositi interni razgovor s jednim od najvećih igrača koji je ikad igrao za Hajduk - to se ne radi - kazao je Vejić.

Inače tijekom dana iz Hajduka su se oglasili o "slučaju Perišić".

"Posljednjih dana svjedoci smo nepravedne hajke prema našem igraču i proslavljenom reprezentativcu Ivanu Perišiću, istinskoj veličini hrvatskog nogometa.Ivan nije zaslužio takav tretman niti bilo kakve uvrede koje bezuvjetno osuđujemo. Ovom prilikom želimo jasno poručiti da ćemo sve slučajeve i nesporazume koji se dogode unutar Kluba nastaviti rješavati internim putem. Na nama kao Klubu, ali prije svega hajdučkoj javnosti je da sudjelujemo u zaštiti klupskih interesa i svih vrijednosti koje njegujemo", stoji u Hajdukovom priopćenju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 18:34