Dambrauskas s pomoćnicima

 MARKO TODOROV Cropix
IMPRESIONIRAM POLJUDOM

Još jedan emotivni oproštaj od Hajduka: ‘Ovdje svi žive i umiru za klub, od bankara do čistačice...‘

‘Hvala, Hajduk. Hvala, Torcida. Hvala, Split. Hajduk živi vječno!‘, napisao je još jedan Litavac u odlasku
Piše: SNObjavljeno: 13. rujan 2022. 14:53

Uz sportskog direktora Mindaugas NIkoličiusa i trenera Valdasa Dambrauskasa, na Poljudu je radio još jedan Litavac, Justinas Gasiunas, dosadašnji trener golmana u Hajduku.

Nakon što je u ponedjeljak predsjednik Lukša Jakobušić objavio da Dambrauskas više nije trener Hajduka, dan poslije od Poljuda i Splita oprostio se i njegov pomoćnik, emotivnom objavom na Instagramu.

"Vau, gdje početi? Bilo je čudesno iskustvo biti dio ovog ikonskog kluba. 314 dana, uživanja, strasti, želje, razočaranja, vjere i ljubavi koje smo svi zajedno iskusili u lijepom gradu Splitu, gdje svatko, od djece do starih ljudi, od bankara do čistačice, žive i umiru za Hajduk. 314 dana napornog rada, zajedništva, predanosti i strasti na Poljudu, na terenu za trening i na stadionu sa sjajnom grupom igrača i osoblja. 314 nezaboravnih dana sa golmanima koji su moje vrijeme učinili izvrsnim. Nikad neću zaboraviti što smo zajedno iskusili. Hvala, Hajduk. Hvala, Torcida. Hvala, Split. Hajduk živi vječno!", napisao je Litavac, oičito dirnut svime onime što je doživio u svojoj poljudskoj avanturi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 13:21