NICOLň CAMPO/DDP USA/PROFIMEDIA Nicolň Campo/Ddp Usa/Profimedia
NOVOSTI IZ HAJDUKA

Kalinića želi velikan, ali njemu je Poljud željena destinacija. Hoće li se pojaviti na početku priprema?

Hajduk pripreme za proljetni dio sezone počinje 3. siječnja
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 31. prosinac 2021. 13:08

Nakon nekoliko uvodnih dana koje će odraditi na Poljudu, momčad glavni dio priprema trebala odraditi u Portugalu. Tamo su već dogovorene i dvije utakmice, protiv švicarskog Servettea (13. siječnja) te praške Slavije (22. siječnja). Naravno, sve to može pasti u vodu zakompliciraju li se epidemiološke mjere, ali po tom pitanju stvari ipak idu nabolje.

Hajdukove navijače najviše zanima hoće li se 3. siječnja na pripremama pojaviti Nikola Kalinić? Kako sada stvari stoje, jako teško.

Kalinića ugovor s Veronom veže do kraja sezone, a klub se ne želi samo tako odreći igrača, koji mu ipak može pomoći. Stoga je realno očekivati pregovore koji će potrajati možda i dva, tri tjedna kako bi Verona i Kalinić pronašli model rastanka koji će svima biti prihvatljiv. No, Kalinić je i dalje čvrst u ideji da se vrati u Hajduk, a to je najvažnije. Pojavile su se doduše i neke priče o tome da ga želi Lazio, ali Kaliniću je Poljud jedina željena destinacija.

Zna se da Hajduk pored Kalinića traži desnog beka, stopera te jednog veznog, ali po tom je pitanju teško bilo što reći. Znamo da su Jakobušić i Nikoličius iznimno tajnoviti te da je jako teško doći do bilo kakve konkretnije informacije o tome tko bi se od novih lica možda mogao pojaviti već na početku priprema.

Ništa novog nema ni po pitanju izlaznih transfera. Najtraženiji je Stipe Biuk, ali ponuđeni iznosi za sada nisu zadovoljili apetite Lukše Jakobušića. Sve je više upita i za Marina Ljubičića, posebno zato što je jasno da će se njegova minutaža bitno smanjiti čim se Kalinić priključi momčadi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. svibanj 2024 15:46