Josip Brekalo i Laszlo Kleinheisler

 IVAN PERIC Cropix
ZVUČNI ODLASCI S POLJUDA

Kapitalci napustili Hajduk, klub objavio posebno priopćenje: ‘Obojici se zahvaljujemo na profesionalnosti‘

‘Želimo im puno sreće u životu te uspjeh u nastavku njihovih karijera‘, poručuju s Poljuda
Piše: SNObjavljeno: 01. srpanj 2024. 09:10

Josip Brekalo (26) i Mađar Laszlo Kleinheisler (30) više nisu igrači Hajduka. Obojici je istekla posudba te se vraćaju u svoje matične klubove, objavio je Hajduk na svojim službenim stranicama. Brekalo i Kleinheisler su došli u Hajduk tijekom zimskog prijelaznog roka na posudbe do kraja sezone iz talijanske Fiorentine i grčkog Panathinaikosa.

Brekalo je bio glavna akvizicija prošlog prijelaznog roka za Hajduk, koji ga je doveo nakon što mu je iznenada propala posudba u Dinamo. Nadao se da će dobrim igrama u Hajduku osigurati mjesto na Euru, dok je Hajduk očekivao da će im Brekalo biti ključni igrač u borbi za naslov prvaka. Međutim, ništa od toga se nije ostvarilo.

Splitski klub se kratkim priopćenjem oprostio od ovih igrača:

"Brekalo je za Bijele debitirao 3. veljače na gostovanju u Osijeku te je od tada odigrao ukupno 16 utakmica za Hajduk. Pri tom je postigao dva pogotka i upisao osam asistencija za svoje suigrače. Prvi pogodak za Hajduk postigao je u 4:0 pobjedi protiv Slaven Belupa, a zadnji nastup bio mu je u 5:2 pobjedi protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj kada je prekrasnim pogotkom povisio na 4:0 u Zagrebu.

Kleinheisler je debitirao 28. siječnja na Poljudu u utakmici s Rijekom te je od tada nastupio u 14 službenih utakmica za Hajduk. Postigao je jedan pogodak u Kup utakmici u 5:0 pobjedi protiv Varaždina, a svom učinku dodao je jednu asistenciju. Obojici se zahvaljujemo na profesionalnosti i doprinosu te im želimo puno sreće u životu te uspjeh u nastavku njihovih karijera", napisali su.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. srpanj 2024 11:32