Mislav Karoglan

 BOZIDAR VUKICEVIC Cropix
REAKCIJE TRENERA

Karoglan: ‘Moramo bolje, a jedna me stvar potresla, poremetila; Krstičević: ‘Hajduk izvadi Ronalda i ubaci Messija‘

‘Jedan plan koji sam imao, više nemam. Momčad mora više napadati dubinu‘, rekao je Hajdukov trener
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 31. listopad 2023. 16:49

Mislav Karoglan nakon utakmice je primao čestitke zbog prolaza Hajduka, ali jasno je da igra nije bila na očekivanoj razini.

- Znam da moramo i možemo puno bolje - kazao je Karoglan u startu.

- Međutim, nikada i nigdje nije lako. Čestitke mojima igračima na prolazu, a domaćinu na korektnoj igri. Jedna nogometna fešta prošla je odlično, drago mi je zbog ljudi da smo došli u Ploče. Što se tiče samog izdanja Hajduka, ima stvari s kojima nisam zadovoljan, ali u prvom dijelu smo kreirali puno prilika. Međutim, realizacija mora biti puno bolja. Nitko ti nigdje ništa ne poklanja, i stalno razmišljam kako da izbjegnemo padove tijekom utakmice.

Karoglan je posebnu pozornost obratio na jedan detalj koji nije direktno vezan uz utakmicu, a to je ozljeda Melnjaka.

- Ozljeda Melnjaka me jako potresla. Jedan plan koji sam imao, više nemam. Baš me poremetilo. Momčad kao momčad mora više napadati dubinu, u tom kontekstu tražim i zamjenu za Melnjaka koji nam je bio važan igrač. Ne mogu vam opisati kako mi je žao zbog njegove ozljede i činjenice da mu je možda i cijela sezona otišla. Melnjak, omiljeni čovjek u klubu, želim mu da se vrati još jači. Pojačanje ? Za sada smo uzeli Hrgovića iz Solina.

Mišo Krstičević također je primao čestitke nakon utakmice, jer njegov je trećeligaš Jadran LP pružio veliki otpor Hajduku.

- Mora se reći, Hajduk je zasluženo pobijedio. Ovo je realni rezultat. Pali smo iz naše pogreške, međutim tamo gdje smo trebali primiti, uspjeli smo se obraniti, a primili smo pogodak iz ničega. Ali iz pritiska i pogrešaka dođu pogoci. Ostali smo bez dva-tri standardna igrača za ovu utakmicu, a Hajduk izvadi Ronalda, ubaci Messija. Da, za našu ligu su njihovi igrači Messi i Ronaldo. Benrahou je pravi igrač, vidi se. Razočaran porazom ? Nemam zašto biti razočaran. Ne možemo se mi nositi s Hajdukom. U našoj ligi smo među najefikasnijima, primamo najmanje golova i spremna smo momčad. Ali, za Hajduk nismo ista razina - zaključio je Krstičević.

Oliver Kalac, vratar Jadrana LP bio je najbolji pojedinac dvoboja. Zahvaljujući njegovim obranama držao se pločanski trećeligaš dugih 70 i nešto minuta čiste mreže.

- Dobro smo se branili,a ja sam skinuo neke šanse Hajduka. Livaja mi je čestitao, to mi je velika pohvala. Otac? Čut ćemo se telefonski, nadam se da će biti zadovoljan - kazao je 20-godišnji čuvar mreže Jadrana LP koji je Livaji i suigračima skidao "zicere" u prvom dijelu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. rujan 2024 10:03