Mislav Karoglan

 TOM DUBRAVEC Cropix
TRENER OTVORENO PRIZNAO

Karoglan u problemu: ‘Nervozan sam zbog ozljeda, čekam doktore... Ovo moramo shvatiti maksimalno ozbiljno!‘

Hajdukovce će u Kupu dočekati jedna od najboljih momčadi trećeg ranga i - Mišo Krstičević
Piše: F. Vulas/Slobodna DalmacijaObjavljeno: 30. listopad 2023. 17:08

Uoči gostovanja u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa kod Jadrana LP (14 sati, prijenos MaxSport 1) trener Hajduka Mislav Karoglan je kazao.

- Znamo što je kup, sjećamo se uspjeha koje smo ostvarivali u posljednje dvije sezone, ali i koliko su neke utakmice bile teške, poput one s Mladosti u Ždralovima. Ploče su još bolji takmac. Bit će nam Jadran sigurno jako motivirani domaćin. U tom smislu cilj je pripremiti momčad - prenosi Slobodna Dalmacija.

Na klupi Jadrana LP, jedne od najboljih momčadi trećeg ranga natjecanja (SuperSport Druga NL), je bivši trener Hajduka Mišo Krstičević. U prvenstvenom derbiju je Krstičevićev sastav u subotu slavio 2:0 kod do tog kola lidera Radnika iz Križevaca.

- Jadran LP je momčad koja po kvaliteti pripada u drugoligaško društvo, rang više. Svakako nas očekuje prava utakmica, ispit koji moramo shvatiti maksimalno ozbiljno. Ovakav tip utakmice uvijek daje malo više odgovornosti na igrače jer moraju pokazati da u motivacijskom smislu i psihološkom momentu moraju biti jednako kvalitetni, inače ta kvaliteta ne znači ništa – naglasio je Karoglan.

Marko Livaja i Filip Krovinović su u petak u ligaškom srazu kod Slaven Belupa zaradili treće žute kartone i nemaju pravo nastupa u subotu u okršaju s Rudešom na Poljudu. Hoće li startati protiv Jadrana LP?

- Sigurno će konkurirati za momčad, vidjet ćemo još tko će startati. Imamo danas još jedan trening da vidimo zdravstveni bilten. Nažalost, svakog trenutka po tom pitanju očekujemo vijesti za Melnjaka, Sigura i još neke igrače. I ja sam pomalo nervozan u ovom trenutku jer čekam doktore da dođu – rekao je Karoglan.

Linker
05. svibanj 2024 07:39