Mislav Karoglan uskoro bi mogao biti bivši

 ANTE CIZMIC Cropix
ŠUŠKA SE

Karoglanu se opasno trese stolica, a Bijeli već imaju njegovog nasljednika? Evo tko bi mogao preuzeti Hajduk

U nogometnim krugovima se priča da će Hajduk smijeniti trenera, a zna se i tko će ga naslijediti
Piše: SNObjavljeno: 18. ožujak 2024. 11:07

Poraz Hajduka od Lokomotive bi izgleda mogla biti kap koja je prelila čašu. Mislav Karoglan bi uskoro mogao dobiti otkaz, a priča koja se proširila u nogometnim krugovima kaže kako Bijeli već imaju i njegovog nasljednika.

Na klupu Hajduka mogao bi sjesti 42-godišnji Krešimir Režić. Splitski trener je trenutno bez angažmana. Pet godina radio je u Hajdukovoj nogometnoj akademiji gdje je vodio ekipe od U13 do U17, a onda je vodio juniore RNK Splita.

Nakon toga otišao je u Saudijsku Arabiju u kojoj je napravio dobar posao. Najprije je u Al-Nassru trenirao kadete, pa se vratio u Hrvatsku gdje je jedno vrijeme vodio Croatiju iz Zmijavaca. Ponovno se vratio u Saudijsku Arabiju gdje je radio u Damacu. Tamo je najprije vodio mladu ekipu, a onda i prvu momčad. Nakon toga je radio i u Al Taiju.

image

Krešimir Režić

BRANIMIR BOBAN/CROPIX

Od ljeta 2023. godine je bez angažmana. Kada mu je istekao ugovor s Al Taijem vratio se u Hrvatsku u nadi da će dobiti priliku voditi neki od klubova u SuperSport HNL-u, a sada bi mu se želja mogla i ostvariti. U nogometnim krugovima sve se glasnije spominje kako on preuzima Hajduk koji će voditi u zadnjih devet prvenstvenih kola i pokušati napraviti čudo i Bijele odvesti na vrh.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. ožujak 2024 12:08