Filip Krovinović

 BOZIDAR VUKICEVIC Cropix
NESLUŽBENO DOZNAJEMO

Krovinović je bio u kafiću, drama je krenula kad se zaputio na toalet: ‘Imam li modricu?‘

Incident je navodno trajao svega minutu-dvije, a igrač Hajduka zatim je napustio lokal
Piše: SNObjavljeno: 26. svibanj 2024. 14:19

Nogometni klub Hajduk podijelio je šokantne informacije o incidentu u Zagrebu, gdje je nakon utakmice s Lokomotivom napadnut Filip Krovinović.

Splitski klub strogo je osudio, kako kažu, "divljački čin", te kazao da ga je grupa huligana ciljano pratila i čekala pravi trenutak za napad.

"Naš prvotimac Filip Krovinović sinoć je u Zagrebu doživio fizički napad od skupine suparničkih navijača. Odmah moramo istaknuti da ovaj nezapamćeni huliganski ispad nema veze s jučerašnjom utakmicom Lokomotiva - Hajduk. Fizički napad doživio nakon odlaska sa stadiona u Kranjčevićevoj, a isključivi razlog je činjenica da je Filip igrač Hajduka", dio je objave Hajduka na Facebooku.

Kako neslužbeno doznajemo, Krovinović je napadnut u jednom zagrebačkom kafiću, gdje se nalazio s njemu bliskim društvom. U početku ništa nije upućivalo na incident, sve dok igrač Hajduka nije otišao na toalet. Kada se nakon nekoliko minuta vratio, poručio je svojim suputnicima da je napadnut. Krovinovićevo društvo ostalo je zatečeno, pitajući ga što se događa, a onda ih je veznjak zamolio da pogledaju ima li modricu ispod oka, koju se moglo primijetiti nekoliko minuta kasnije.

Incident je navodno trajao svega minutu-dvije, a Krovinović i društvo potom su promijenili lokal i nastavili svojim putem. Do kraja večeri sve je bilo u redu s igračem Hajduka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. svibanj 2024 14:19