Senijad Ibričić

 VLADIMIR DUGANDZIC Cropix
OTVORIO DUŠU

Legenda Bijelih i apsolutni ljubimac navijača: ‘Takvu stvar ne bih napravio u Realu, a kamoli u Hajduku‘

Bivša zvijezda Hajduka progovorila o zadnjim danima karijere
Piše: SNObjavljeno: 21. siječanj 2024. 21:37

Legenda Hajduka Senijad Ibričić, danas sportski direktor Sarajeva, gostovao je u podcastu Oslobođenje. Bivši reprezentativc BiH i osvajač nagrade Hajdučko srce progovorio je o svojem nesuđenome završetku karijere na Poljudu koji se gotovo ostvario 2016. godine.

- Trideset i druga mi je godina, Hajduk me zove, to može potvrditi i predsjednik Kos. Uopće nismo razgovarali o ugovoru. Rekao sam da ću doći, a on se složio, sve smo se dogovorili. Dođem u Split, a oni su mi rekli da se strpim da predstave novog trenera. Dođe novi trener, Marijan Pušnik i hoće me testirati.

- Odgovorio sam mu da ne bih to radio ni u Realu, a ne Hajduku, u klubu u kojem sam nešto napravio. Možda sam mogao prijeći preko toga, ali ne možeš tako igrača zvati na probu. Znači da ćeš mu samo naći neku manu - rekao je jedan od najdražih Hajdučkih "stranaca".

- Žao mi je što nisam završio karijeru u Hajduku, uvijek sam mislio da će tako biti. Ali ako ništa, oprostio sam se na stogodišnjicu Hajduka kad smo igrali protiv Slavije Prag. Bio je pun stadion pa sam se na lijep način oprostio - zaključio je.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 17:44