Ivan Leko

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
CILJ? SAMO POBJEDA

Leko uoči posljednje utakmice ostavio poruku koja će razveseliti navijače i naklonio se legendi kluba

‘Idemo vratiti ljudima barem mrvicu onoga što nam daju cijele sezone‘, rekao je trener Hajduka
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 26. svibanj 2023. 18:16

Umjesto press konferencije, trener Hajduka Ivan Leko ponudio je izjavu za medije pred nedjeljni dvoboj sa Šibenikom.

- Uživali smo, bilo je intenzivnih četiri-pet mjeseci. Loš start i jedan izvanredan završetak. Igrači su zaslužili ovo na temelju rada, volje, želje i svega što su ostavljali na terenu. U sportu si zato da bi nešto osvojio, a ovdje postoje dvije velike nagrade. Mi smo uzeli drugu koja je nama isto velika. Bilo je dobro slavlje, ali već nakon dva dana gledaš prema budućnosti da bi bio bolji - kazao je Leko pred Šibenik.

Uvijek ste naglašavali da je finale Kupa utakmica sezone, ali ostala je još jedna do kraja. Kako ćete pristupiti toj posljednjoj?

- Treba nastojati, doći će puno ljudi, momčad je zaslužila da ih dođu pozdraviti nakon osvajanja Kupa. Kada izađeš na Poljud, uvijek želiš dobiti. I to je tako. Znamo da rezultatska važnost ne postoji, ali postoje obraz i ponos. Vratiti ljudima barem mrvicu onoga što nam daju cijele sezone i zato ćemo mi dati sve do sebe da bi ljudi uživali i vidjeli našu pobjedu na kraju.

Kada spominjete ponos, možemo reći da smo svi bili ponosni što je Danijel Subašić ponovno bio član Hajduka. U nedjelju je njegova posljednja utakmica u profesionalnom nogometu.

- Baš tako, Subašić je milijun posto s nama, Svaki trening, svaku utakmicu. Stvarno je zaslužio dostojanstveni respekt poslije ovakve karijere - naglasio je Leko.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 11:17