Marko Livaja u razgovoru sa sucem Čulinom

 ZELJKO HAJDINJAK Cropix
RIJEČ KAPETANA

Livaja: ‘Ne igramo najbolji nogomet, moramo se opustiti. Ali ova godina izgleda drugačije‘

"Gattuso je stvarno cijeli u utakmici, pazi na svaki detalj", rekao je kapetan Hajduka
Piše: SNObjavljeno: 20. listopad 2024. 22:17

Hajduk je 2:0 pobjedom na gostovanju kod Slaven Belupa stigao na četiri boda prednosti ispred Dinama i Rijeke. Nakon važna tri boda, najbolji igrač Hajduka, Marko Livaja je dao kratki intervju za HRT.

- Teška utakmica i tvrda, imali smo i malo sreće. Bilo je najbitnije uzeti tri boda nakon što su naši rivali izgubili bodove. Dosta smo patili, pogotovo tih prvih 20 minuta kad nismo bili najbolji. Teška utakmica, znamo da nije ovdje lako dobiti, ali uspjeli smo to izvući. Radi se o ozbiljnoj ekipi, koja je dobila Dinamo i trebala dobiti Rijeku i nadam se da će oni i dalje uzimati bodove - započeo je kapetan Hajduka.

Hajduk je nakon prvih deset kola u vrlo dobroj pozciji. Još uvijek ne znaju za poraz te su sami na vrhu tablice.

- Prošlih godina imali smo probleme kad su rivali nešto kiksali, mi bismo zasrljali. Ove godine je specifično jer drukčije izgledamo i bolje to iskorištavamo. Da su nam rekli da bi nakon 10 kola imali 4 boda prednosti, potpisali bi, ali sad je najvažnije nastaviti dalje do kraja i nadam se da ova ekipa na čelu s trenerom može to izvući - nastavio je Livaja.

image
ZELJKO HAJDINJAK Cropix

Iz utakmice u utakmicu, Hajduk djeluje sve bolje.

- Trener ima svoju viziju nogometa. Želi da smo tvrdi, da smo u niskom bloku, da se brani svih 11 igrača. Za sada to djeluje. Ova momčad trenutno ne igra svoj najbolji nogomet. Nadam se da ćemo se još više opustiti i da ćemo u nastavku igrati još bolji nogomet.

Kod talijanskog trenera nema opuštanja.

- On je stvarno cijeli u utakmici, pazi na svaki detalj. Želi svaku utakmicu svesti da mi napravimo minimalne greške pa ako ti protivnik da gol i pobijedi možeš mu reći svaka čast. Za sada djeluje - zaključio je Livaja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. listopad 2024 22:18