NIKSA STIPANICEV Cropix
NAJVEĆA BOLJKA HAJDUKA

Livaja: ‘Opet nam se to događa. Totalno smo pali, sigurno je da ćemo imati o čemu pričat‘ cijeli tjedan‘

Junak pobjede Bijelih otvoreno je progovorio o dobrim, ali i lošim stranama igre današnjeg Hajduka
Piše: SNObjavljeno: 02. travanj 2023. 09:14

Nastup Marka Livaje u Šibeniku bio je pod upitnikom sve do same utakmice, no Livaja je ne samo da je zaigrao, već je bio junak važne Hajdukove 3:2 pobjede.

Najprije je u 45. minuti doveo Hajduk u vodstvo, a onda početkom nastavka dva puta bio asistent. Međutim, Hajduk je u završnici ponovno morao spašavati pobjedu, Šibenčani su se vratili, zabili dva gola, jurišali po izjednačenje...

"Mislim da smo kontrolirali utakmicu 60 minuta, i onda se opet desio taj neki period loše igre, koji nam se događa tijekom zadnje dvije sezone. Mi smo totalno, totalno pali, vratili se u naših 16 metara i dopustili Šibeniku da se vrati u utakmicu, ali dobro. Mislim da je najbitnije da smo uzeli ta tri boda i da smo smanjili zaostatak za Dinamom. A sigurno je da ćemo imati o čemu pričat‘ cijeli tjedan, gledajući ovih zadnjih pola sata kako smo stajali na terenu i sve to", rekao je Livaja očito nezadovoljan igrom svoje momčadi u ‘zadnjoj trećini‘ utakmice.

image
NIKSA STIPANICEV Cropix

LIvajin nastup je zbog ozljede bio upitan do zadnjeg trenutka, kakvo je sada stanje?

"Pa dobro, dobio sam taj udarac kad sam bio u reprezentaciji, nisam trenirao šest dana, u petak sam tek napravio neki lagani trening. Osjećam i dalje bol, ali dobro. Navikao sam već na to, tako da nema nikakvih problema".

Strijelci nakon njegovih asistencija bili su Jan Mlakar i Rokas Pukštas.

"Drago mi je zbog njih što su zabili golove, znamo koliko je to bitno Mlakaru i koliko on pomaže momčadi, Pukštas ima 18 godina i ne igra na svojoj prirodnoj poziciji, ali se stvarno dobro uklopio, dugo je već s nama i nadam se da će samo ovako nataviti raditi, i da će biti još bolji".

Bivši hajdukovac Dolček je opet zabio sjajan gol, nešto ste pričali na centru...

"Pa jesmo, nešto smo pričali, ali nećemo sad to govorit. Dolček je stvarno momak koji ima lvalitetu, toga smo mi svi svjesni. Neke stvari mu se nisu posložile. Nadam se da će iskoristiti svoj talent u Šibeniku, jer on je stvarno igrač koji može napravit razliku i u Hajduku i bilo gdje".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 11:13