Hajduk.hr
IZAZVAO ODUŠEVLJENJE

Lovre Kalinić priključio se pripremama Hajduka u Novigradu! Kapetan došao podržati Bijele

Lovre Kalinić je odlučio nastaviti rehabilitaciju u Novigradu kako bi bio bliže ekipi
Piše: SNObjavljeno: 07. siječanj 2023. 14:23

Kraj listopada prošle godine zapljusnuo je očajem Hajdukovog vratara Lovre Kalinića. Utakmica s Lokomotivom, rutinski pokušaj ispucavanja lopte, no lijevo koljeno je iznenada "propalo", a Kalinić se srušio uz bolan jauk, zacijelo i užasnu spoznaju što ga je snašlo. Stradali su križni ligamenti, u Kranjčevićevoj je upravo izgubio mjesto u rosteru hrvatske reprezentacije za katarski Mundijal, okončao sezonu u kojoj je imao tako velike ambicije. Njegove suze nikoga nisu ostavile ravnodušnima...

"Hajdukovom kapetanu Lovri Kaliniću potvrđena je teža ozljeda lijevog koljena nakon što je kompletirana dijagnostička obrada", objavio je ubrzo Hajduk.

Kaliniću nije trebalo dugo da prihvati crnu vijest, preko klupske stranice poslao je poruku "preda mnom je dug oporavak, ali motiva mi ne nedostaje, siguran sam da ću se vratiti još jači", sredinom studenoga je uspješno i operiran u klinici u belgijskom Antwerpenu, odmah je potom krenuo s rehabilitacijom i evo ga danas u - Novigradu!?

Hajdukov se kapetan, naime, priključio svojim hajdukovcima na istarskim pripremama, odlučio mukotrpne rehabilitacijske vježbe i terapije odrađivati upravo u Novigradu kako bi što više bio uz njih, a pritom sasvim sigurno neće propustiti priliku uručiti poneki savjet nadarenom Karlu Sentiću, vrataru koji ga je naslijedio ispred Hajdukovih vrata i programiran je za prvog golmana Bijelih sve dok se Kalinić ne vrati u puni pogon. Hoće li to biti u svibnju, lipnju ili srpnju zasad je još nemoguće precizirati, no oporavak očigledno ide u pravom smjeru, što nam, uostalom, sugerira i široki Kalinićev osmijeh dok niže i niže kilometre na sobnom biciklu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 16:42