Mate Antunović

 TOM DUBRAVEC Cropix
SEDMI POGODAK SEZONE

Mladi Hajdukov topnik briljira u Italiji i sve je dalje od povratka na Poljud. Predviđaju mu blistavu budućnost

Talijanski prvoligaš ima i opciju otkupa, što će ih koštati oko 1.2 milijuna eura
Piše: SNObjavljeno: 06. siječanj 2024. 18:56

Hajdukov napadač na posudbi u talijanskoj Monzi Mate Antunović nastavlja s odličnim igrama u Primaveri (prvenstvo mladih momčadi), piše Slobodna Dalmacija.

U 16. kolu Monza je na gostovanju odigrala neriješeno s Fiorentinom (2:2), a Antunović je zabio u 52. minuti, ovo je sedmi pogodak sezone.

Mladi napadač Hajduka nakon dugih pregovora prošlo je ljeto posuđen u Monzu, a talijanski prvoligaš ima i opciju otkupa, što će ih koštati oko 1.2 milijuna eura. Otkupna klauzula se automatski aktivira čim Antunović debitira u Serie A.

Nedavno su novinari TuttoMercatoWeb-a Antunoviću predvidjeli svijetlu budućnost.

- Talentirani Mate Antunović, rođen 2004. godine, se pokazao kao jedno od novih obećanja europskog nogometa. Posebno je u posljednje tri utakmice plijenio pozornost s dva pogotka i asistencijom, pokazujući svoje izvanredne kvalitete na terenu. Ono što njegovu izvedbu čini još impresivnijom je činjenica da se već suočio s momčadima kalibra kao što su Manchester City U19 i Borussia Dortmund U19 u UEFA Ligi mladih, dokazujući da može igrati protiv velikih imena europskog nogometa.

Linker
29. ožujak 2024 22:39