Mario Zebec

 TEA CIMAS/CROPIX Cropix
UOČI UTAKMICE SA ŠIBENIKOM

Na Facebook stanici Hajduka osvanula neobična poruka: Evo kako su s Poljuda reagirali na vijest o VAR sucu

‘Bili‘ kreću u akciju protiv Šibenika u nedjelju od 15 sati na Poljudu
Piše: SNObjavljeno: 16. siječanj 2023. 15:26

Uoči nastavka klupskog prvenstva i povratka hrvatskih klubova na nogometne travnjake SuperSport HNL-a, Hajduk se na društvenim mrežama oglasio neobičnom objavom. Naime, kada su saznali da će Mario Zebec obavljati ulogu VAR suca u njihovom ogledu sa Šibenikom, administartori društvenih mreža postavili su fotografiju spomenutog arbitra uz slogan #prgavafamilija.

"VAR sudac u utakmici sa Šibenikom je Mario Zebec. Hvala! #prgavafamilija", stoji u objavi Hajduka postavljenoj na društvenim mrežama.

Poruka objave upućuje na nezadovoljstvo tom odlukom HNS-a. Slogan "prgava familija" jedna je od sintagmi kampanje za učlanjivaje u klub pokrenute početkom ove godine. Uz tu poruku nerijetko stoji i slogan "Hajduk i gotovo" te "Budi i ti dio prgave familije".

‘Bili‘ kreću u akciju u nedjelju od 15 sati, kada će udomaćiti Šibenik, a ogled možete pratiti na HRT-u od 15 sati. Glavni sudac bit će Tihomir Pejin.

Dinamu u subotu sudi Strukan, Hajduku u nedjelju Pejin

U ponedjeljak su objavljene službene osobe za ovotjedne ligaške utakmice. U srijedu će Zdenko Lovrić iz Đakova predvoditi sudačku garnituru u odgođenom dvoboju 17. kola Gorice i Varaždina (pomoćnici Šarić i Janić, VAR Bebek), a u utakmicama 18. kola službene osobe su sljedeće:

Petak, 20. siječnja u 17 sati: Istra 1961 - S. Belupo (sudac Čulina, pomoćnici Mihalj i Kolarević, VAR Lovrić).

Subota, 21. siječnja u 15 sati: Osijek - Rijeka (sudac P. Kolarić, pomoćnici Starčević i Varivoda, VAR Čuljak); u 17.30 sati: Dinamo - Gorica (sudac Strukan, pomoćnici Jakšić i Perica, VAR Bebek).

Nedjelja, 22. siječnja u 15 sati: Hajduk - Šibenik (sudac Pejin, pomoćnici Tomas i Grofelnik, VAR Zebec); u 17.10 sati: Varaždin - Lokomotiva (sudac Bel, pomoćnici Novosel i Janić, VAR Pajač). (dd)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 17:13