Marko Livaja

 NATHAN DENETTE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Nathan Denette/zuma Press/profimedia
ŽESTOK ISTUP

‘Najveći krivac za slučaj Livaja je Zlatko Dalić! A kompleksi Rijeke prema Dalmaciji i Hajduku su stravični‘

"Radi se o bolesnoj ljubomori prema Splitu, ali ja ne znam zbog čega", tvrdi poznati sportski komenatator
Piše: SNObjavljeno: 16. lipanj 2023. 11:40

Sportski komentator u mirovini Edo Pezzi imao je žestok istup u najavi polufinalne utakmice Lige nacija između Hrvatske i Nizozemske, a osvrnuo se posebno na ‘slučaj Livaja‘, piše Rijeka Danas.

- To je jedna loša epizoda koja se nije smjela dogoditi i Zlatka Dalića je to zateklo nespremnog. Pazi, glava obitelji treba donositi odluke, tko god ti napadne člana obitelji moraš reagirati! Dalić nije morao baš tako loše odraditi. Da sam ja izbornik, tražio bih da se isprazni gledalište i povukao bih momčad u svlačionicu, otkrio je Pezzi i prstom upro u izbornika Hrvatske.

- Najveći krivac je Zlatko Dalić. Nije slučaj to samo u reprezentaciji, vidite da i Let 3 nisu smjeli pjevati u Pirovcu. Kompleksi Rijeke prema Dalmaciji i Hajduku su stravični! Radi se o bolesnoj ljubomori prema Splitu, ali ne znam zbog čega, bio je Pezzijev zaključak.

Na kraju je Hrvatska u Rotterdamu i bez Livaje još jednom oduševila igrom i rezultatom protiv Nizozemske, a u nedjelju ima priliku ispisati povijest i osvojiti prvo zlato u svojoj nogometnoj povijesti.

image

Edo Pezzi

RANKO SUVAR/CROPIX Cropix

Linker
07. svibanj 2024 01:46