TOM DUBRAVEC Cropix
OGRANIČEN BROJ

Navijače Hajduka čeka ljuta borba za mjesto na Poljudu: Ekspresno planulo više od 15 tisuća pretplata

Za novu sezonu donesena je odluka i o značajnom poskupljenju pretplata, ali to očito nije smetalo navijačima
Piše: SNObjavljeno: 16. srpanj 2024. 08:59

Nova sezona HNL-a samo što nije krenula, a navijači Bijelih nadaju se bi Hajduk ovog puta predvođen velikim Gennarom Gattusom konačno mogao skinuti Dinamo s trona.

U prilog tome da u Splitu vlada tiha euforija govori i činjenica da su navijači obnovili više od 15 tisuća pretplata, ali neće sve biti idealno. Tim se povodom na društvenim mrežama oglasio i sam klub.

- Poštovani navijači, Zaključno s jučerašnjim danom, pretplatnici iz prošle sezone, obnovili su preko 15 tisuća pretplata. Kao što smo prethodno i najavili, broj pretplata dostupnih u slobodnoj prodaji ograničen je na 15 tisuća zbog potencijalnog izvođenja radova na krovištu Poljuda, što može rezultirati ograničavanjem kapaciteta na tribini na kojoj se izvode radovi u određenom razdoblju. Zato od danas nema dosutpnih pretplata u slobodnoj prodaji. Hvala na razumijevanju, stoji u Hajdukovoj objavi.

Prošle sezone Hajduk je oborio rekord po broju prodanih pretplata, a interes je bio toliki da se ograničila prodaja na 20 tisuća mjesta na Poljudu. Za novu sezonu donesena je odluka i o značajnom poskupljenju pretplata, ali to očigledno nije smetalo navijačima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. listopad 2024 06:52