VLADO KOS Cropix
TORCIDA, STOP!

Navijači Hajduka kipe od bijesa: Davljenik objavom na Facebooku učinio ključan potez u borbi za titulu?

Modri uoči posljednjeg kola protiv Osijeka imaju sve u svojim rukama
Piše: SNObjavljeno: 02. lipanj 2023. 21:50

Dok je Dinamo subotnju utakmicu svojih juniora protiv Osijeka (11 sati) preselio na glavni maksimirski teren, s obzirom na to kako je postojao velik interes navijača, druga važna utakmica posljednjeg kola, ona između Inkera i Hajduka u Zaprešiću, neće biti otvorena za navijače.

Domaći klub, u objavi na društvenim mrežama, navodi kako navijači neće moći na utakmicu zbog sigurnosnih razloga, što je naišlo na veliko nezadovoljstvo navijača Bijelih. Dok Hajduk i dalje ima priliku za naslov, Inker je uoči posljednjeg kola na zadnjem mjestu s pet bodova zaostatka za pretposljednjom Cibaliom.

Juniori Hajduka u prošlom su kolu prije dva dana poraženi u Osijeku, nakon što su vodili do 86. minute. S druge strane, Modri su tako preuzeli vrh uoči posljednjeg kola, te trenutačno imaju dva boda viška u odnosu na Splićane. U prijevodu, upiše li Dinamo sutra pobjedu protiv Osijeka, u utakmici koja počinje u 11 sati, baš kao i ona u Zaprešiću, novi naslov stići će u maksimirske vitrine.

U slučaju istog broja bodova na kraju prvenstva, titula bi otišla u Split s obzirom na to kako Hajduk ima bolji međusobni omjer u ovoj sezoni.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 21:20