Kalinića odnose na nosilima...

 RONALD GORSIC Cropix
GORKA NESREĆA

Nije dobro: Stigle prve procjene Kalinićeve ozljede, nesretni golman neće vidjeti Svjetsko prvenstvo!

Precizna dijagnoza znat će se idućih dana, no vrlo je vjerojatno da golmana Hajduka čeka duga pauza
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 30. listopad 2022. 18:38

Lovre Kalinić nije kandidirao za Svjetsko prvenstvo u Brazilu zbog ozljede lakta, u Rusiji je bio drugi vratar i branio u jednoj utakmici, a iako je figurirao kao opcija Zlatka Dalića za Katar, još jedno Svjetsko prvenstvo neće vidjeti. Do okupljanja Vatrenih samo su dva tjedna, njemu je stradalo koljeno u završnici utakmice i čeka ga oporavak.

U Split nije išao s ekipom nego su ga vozili klupskim automobilom, nakon što je iznesen s terena. Dijagnostiku tek treba napraviti, ali sumnja se na križni ligament. Koljeno mu je propalo samo od sebe, čak je uspio nekako izbiti loptu da do nje ne dođe Sandro Kulenović koji je, pak, pomalo i zastao vidjeviši da je golman na tlu, a lopta slobodna. Kulenović nije ušao jako u duel s ranjenim rivalom i to je bilo korektno od njega.

Hajduk je ovom ozljedom Kalinića izgubio zajamčenih 160 tisuća dolara prihoda samo da je dio reprezentacije u Kataru, a ta bi brojka mogla biti i veća ako bi Vatreni otišli dalje od skupine. Lovre je dugo bio ozlijeđen, nije branio neko vrijeme, tek se vratio i doživio gorku nesreću...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
09. svibanj 2024 10:59