Torcida ne odustaje od pirotehnike, a Hajduk plaća kazne

 VOJKO BASIC Cropix
NAJVEĆI SPONZORI

Nova kazna za Hajduk - evo koliko će Splićani platiti HNS-u zbog pirotehnike na utakmici protiv Rijeke

Disciplinski sudac Alen Klakočar donio je odluku o kazni klubu s Poljuda.
Piše: SNObjavljeno: 19. rujan 2022. 18:37

Navijači Hajduka u šali znaju reći kako je splitski klub najveći sponzor Hrvatskog nogometnog saveza zbog mnogobrojnih kazni koje Hajduk plaća. Sada su Splićani dobili novu ‘čestitku‘ u obliku kazne od 20 tisuća kuna zbog pirotehnike na utakmici protiv Rijeke.

HNS je objavio kako je disciplinski sudac SuperSport HNL Alen Klakočer donio odluku o kazni za zaostalu utakmicu 2. kola domaćeg natjecanja, a priopćenje prenosimo u cijelosti:

"HNK Hajduk kažnjen je s 20.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Hajduk - Rijeka. Na sjevernoj tribini gdje su smješteni domaći navijači, u razdoblju od 65. do 66. minute upaljeno je pet baklji i dvije svjetleće bljeskalice, od 70. do 72. minute upaljeno je oko 25 baklji i dvije bljeskalice, u 74. minuti ubačena je jedna zapaljiva baklja u teren za igru ispred sjevernog gola kojom prilikom igra nije bila prekidana te od 75. do 76. minute četiri dimne kutije koje su stvarale narančasti dim", napisali su iz HNS-a.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 13:07