Jan Mlakar i Alexander Kačaniklić

 PAUN PAUNOVIC/CROPIX Cropix
NIŠTA OD TRANSFERA?

Novi preokret: Napadač Hajduka nije spakirao kofere, njegova želja je jasna, ali slavni klub ne odustaje!

Ne dogodili se neki novi, senzacionalni preokret u razmišljanju, ipak ostaje na Poljudu
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 31. ožujak 2022. 15:43

Premda se u srijedu činilo izglednim, Alex Kačaniklić u četvrtak nije krenuo pakirati kofere za Norvešku. Naime, 30-godišnji napadač želi ostati u Hajduku.

Petak je posljednji dan prijelaznog roka u Norveškoj i ako se ne dogodi neki senzacionalni preokret u razmišljanju, ništa nema od transfera Kačaniklića u Rosenborg. Slavni norveški klub i dalje želi angažirati Šveđanina velikog životopisa i golemog iskustva, ali doznaje se kako je Kačaniklić izrazio želju za ostankom na Poljudu gdje ima ugovor do ljeta 2024. godine. Kačaniklić ima volju boriti se za mjesto u momčadi, očito se ne vidi u Norveškoj i Dambrauskas nastavlja sa širokim izborom igrača u napadačkoj liniji.

image

Luka Ivanušec i Alexander Kačaniklić

RONALD GORSIC/CROPIX

Bijeli u petak prema Slavoniji

Dan ranije odlaze Bijeli prema Slavoniji. Premda je utakmica u nedjelju navečer, hajdukovci na gostovanje u Osijek idu u petak. Kao i inače, želi Dambrauskas odmornu momčad adaptiranu na uvjete, uostalom tako je radio i pred gostovanja u Rijeci i Puli koja su također zahtijevala veći napor putovanja na udaljenijoj destinaciji. Tako će Bijeli u subotu trenirati u Slavoniji, odmorni i svježi za nedjeljni derbi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. svibanj 2024 03:59