Filip Uremović

 DAMIR KRAJAČ/Cropix
OZLJEDA BUTNOG MIŠIĆA

Novi udarac za Hajduk, veznjak mora pauzirati tri tjedna, ali Leki se pojavila i dobra vijest

Već je na Rujevici stigla potvrda da se vraća u formu zbog čega bi ovaj izostanak mogao biti manje bolan
Piše: Slaven Alfirević/SDObjavljeno: 08. listopad 2023. 13:51

Filip Uremović morat će pauzirati dva-tri tjedna, to je loša vijest za "bijele" koja je stigla uoči same utakmice Hajduka protiv Rijeke, taman kad se Slavonac, bivši reprezentativac sasvim nametnuo treneru Ivanu Leki. Kako prenosi Slobodna Dalmacija, istegnuo je butni mišić na posljednjem treningu pred putovanje u Rijeku.

U Rijeci smo pak dobili potvrdu da se Josip Elez vraća u formu, na stranu poraz od Rijeke, ali Elez je odigrao vrlo korektnu utakmicu u izostanku Uremovića, a podsjetimo da je do lanjske ozljede bio stožerni igrač Hajduka. Uremović out, Elez in.

Dakle, ako su izgubili Uremovića na neko vrijeme, barem su u Poljudu dobili sigurnost da se Elez sigurno vraća, a to nije mala stvar.

Drugi dio stoperskog tandema Zvonimir Šarlija redovito pokazuje zavidnu formu i sasvim je osvojio povjerenje.

Dobra vijest za Hajduk jest i skori povratak Rokasa Pukštasa, njega nema od početka sezone, još od Jadranskog derbija u Poljudu protiv Rijeke kad je ozlijedio koljeno, oporavak je potrajao više od dva mjeseca, ali mu se u Hajduku nadaju da bi mogao zaigrati nakon reprezentativne pauze već protiv Osijeka u Poljudu za dva tjedna.

Njegovim povratkom povezale bi se popucale niti Hajdukova veznog reda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 11:44