Željko Kopić

 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
ZANIMLJIVA SITUACIJA

Otkrivamo zašto Željko Kopić neće biti na presici nakon derbija, Dinamo je o svemu već izvijestio Hajduk

Naravno da će trener Dinama dati izjavu poslije derbija, ali ne tamo gdje to nije obvezan učiniti.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. travanj 2022. 11:25

Dinamo je poslao e-mail Hajduku u kojem ga je izvijestio da se trener Željko Kopić neće pojaviti na press konferenciji nakon sutrašnjeg velikog derbija na Poljudu. Neki špekuliraju da je razlog činjenica da se Kopić boji neugodnih pitanja poputa onoga kojega je dobio poslije utakmice istih suparnika na Poljudu prije više od mjesec dana. Susret je završio rezultatom 0:0, a Kopića su novinari upitali da li je još uvijek član Hajduka.

Nismo sigurni da se Kopić plaši novinarskih pitanja, jer je danas u Maksimiru za 11.45 sati zakazao press konferenciju gdje će ga se moći pitati sve što se želi. Također, pojavio se i nakon one prve utakmice koja se igrala sredinom ožujka, makar nije trebao. Naime, za vrijeme pandemije HNS je izdao protokol temeljem kojega se sugeriralo izbjegavanje kontakta novinara i trenera iigrača nakon ili uoči utakmica na presicima. Tako je to kod nekih i ostalo, recimo kod Dinama. Nema press konferencija u Maksimiru nakon utakmica HNL-a, novinari dobiju snimljene izjave igrača i trenera. Dakle, treneri niti igrači ne trebaju i nisu obvezni dolaziti na press konferencije nakon utakmica.

Inače, naravno da će Kopić dati izjave nakon poljudskog derbija, nositelju TV-prava, jer je na to obvezan. Ali tako radi nakon svake utakmice u domaćem prvenstvu. Modri ovoga puta u Split putuju autobusom, pa nakon utakmice žurno žele otići iz grada pod Marjanom. Tako da im i ne odgovara da se Kopić zadržava ne press konferenciji na kojoj nije obvezan biti, a njegove izjave nakon derbija ionako ćete moći vidjeti i pročitati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
09. svibanj 2024 03:03