TOM DUBRAVEC, RONALD GORŠIĆ/CROPIX
‘IGRA JE TEK POČELA‘

Ovo je prešlo sve granice, Torcida objavila uznemirujući transparent na račun Brune Marića

"Skandalozan ste koktel neznanja, podlosti i kriminala na svim razinama", stoji u priopćenju
Piše: SNObjavljeno: 28. veljača 2024. 19:02

Povodom današnje konferencije šefa komisije nogometnih sudaca, Brune Marića, koji je ustvrdio da Hajduk nije oštećen na gostovanju u Varaždinu (1-1), oglasila se i Torcida.

Navijačka skupina splitskog kluba učinila je to priopćenjem uz koje je priložen uznemirujući transparent Marićeve odrubljene glave.

"Skandalozan ste koktel neznanja, podlosti i kriminala na svim razinama. Vi ste gnojni čir hrvatskog nogometa koji zaudara, ma koliko god se, s medijskim poslušnicima, trudili ušminkati svoje nakazno lice. Danas ste, po tko zna koji put, unatoč svim dokazima, pokušali izmanipulirati i prevariti javnost, ali svaki vam je pokušaj uzaludan jer nas vaše igrice jačaju i bude vojsku koja će stati u obranu Hajduka i njegovih interesa. Igra nije gotova, igra je tek počela", objavila je Torcida.

‘Ljubav‘ između Marića i Torcide nadaleko je poznata hrvatskoj javnosti, posebice zbog incidenta iz 2016. godine, kada je današnji prvi čovjek hrvatskih sudaca, a tada "samo" sudac, prebijen u restoranu u Stobreču.

Marića je tada napalo desetak huligana, pripadnika Torcide, koji su u rukama imali šipke, a na šakama boksere. Zadobio je tada Marić potres mozga uslijed udarca šipkom u glavu.

- Bio je to klasični pokušaj ubojstva, kad se zna čime su nas napali! I da nije bilo hrabrih konobara i gostiju restorana, moglo je završiti i tragičnije nego što je završilo - kazao je tada za Večernji Marićev odvjetnik, Vladimir Gredelj.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 16:33