ZELJKO PUHOVSKI Cropix
REAKCIJE IGRAČA

‘Ovo je tek početak, kapa dolje svima, a Dinamu želim svu sreću u budućnosti‘

Nogometaši Hajduka slave veliku pobjedu kod najvećeg rivala
Piše: SNObjavljeno: 13. rujan 2024. 22:20

Hajduk slavi pobjedu u najvećem hrvatskom derbiju. U petak su Bijeli na Maksimiru pogotkom Marka Livaje srušili Dinamo (0:1), a prvi je utakmicu prokomentirao Filip Krovinović.

- Stvarno jedna jako bitna pobjeda, ali nismo još ništa napravili. Tek je početak, lijepa tri boda, treba ih loviti i u idućim utakmicama. Ovo je bila čvrsta utakmica s obje strane, mi smo svoje iskoristili, a oni nisu. Čast mi je biti dio ove momčadi, kapa dolje svima. Imali smo igrača manje na kraju, nije bilo lako, možda smo i nesvjesno stali, ali to je uvijek tako u nogometu. Dinamu želim svu sreću u budućnosti. Nama slijedi Kup s Bilogorom, okrećemo se sada tome, treba to proći. Bit će vremena za slavlje danas, moramo proslaviti. Nije lako, ali uživat ćemo - rekao je Krovinović u kameru MaxSporta.

Zatim se oglasio i Marko Pjaca.

- Ne možemo biti sretni s utakmicom ni rezultatom. Definitivno nije išlo kako smo htjeli, nismo pokazali igru kakvu smo pokazivali u prijašnjim utakmicama. Bez obzira na malo lošiju igru, mogli smo do pobjede ili barem ne izgubiti. Poraz boli... Idemo dalje. Oni su iskoristili jedinu šansu, mi neke svoje nismo i to je to. Nije tu bilo neke prevelike ljepote ni s jedne ni s druge strane. Ovo je derbi, bez obzira na to koliko je igra čvrsta i tvrda, morali smo osvojiti barem bod. Gostovanje kod Bayerna? Još jedna jako teška utakmica, koncentracija na to i to je sve.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. rujan 2024 22:38