Tonći Kukoč

 BOZIDAR VUKICEVIC Cropix
OGLASIO SE I TONĆI

‘Pa tko radi ovo svome klubu tri dana prije Dinama? Jedino tko mora dati ostavku je Naš Hajduk, skupa sa...‘

‘Nama ne trebaju neprijatelji, mi sami sebe rušimo. Svi su nam krivi, a zapravo jedini krivci mi‘.
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 10. rujan 2024. 21:46

Tonći Kukoč nije ostavio dubok trag u Hajdukovoj klupskoj povijesti, ali se zato kao bivši igrač ne ustručava potpuno otvoreno prokomentirati aktualna zbivanja kluba koji mu je ostao u srcu.

Tako je i danas na svom Facebook profilu Kukoč iznio mišljenje o smjeni sportskog direktora Nikole Kalinića tri dana prije derbija s Dinamom u Zagrebu.

"Jedino tko mora dati ostavku je Naš Hajduk, skupa s Nadzornim odborom. Nije se Kalinić sam potpisao, onaj tko ga je doveo, oni moraju dati ostavku, pa tko radi ovo svome klubu tri dana prije utakmice s Dinamom. I prije nego što je Kalinić postao sportski direktor Hajduka, znali su da nema kvalifikacije da to bude, a dali su mu kormilo, iskoristili su ga u tom trenutku i sada su ga udrili nogom u guzicu i potjerali van‘‘, napisao je Tonći Kukoč.

Dodao je kako ljudi ‘koji nemaju veze o ničemu vode jedan od najvećih klubova‘ te ‘na sve načine pokušavaju srušiti instituciju od kluba‘.

‘‘Nama ne trebaju neprijatelji, mi sami sebe rušimo. Svi su nam krivi, a zapravo jedini krivci smo mi sami. Silovanje i sustavno uništavanje kluba. Klub je svetinja, ima stotine grafita po Splitu, di piše da je klub ispred svih, igrači, treneri, uprava, svi odlaze, ali Hajduk ostaje, a ovi iz Našega Hajduka napravili su sebe većim od kluba i tu je kraj priče‘‘, poručio je Kukoč.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
10. rujan 2024 21:46