Fahd Moufi, Dario Melnjak, Aleksandar Trajkovski i Rokas Pukstas.

 TOM DUBRAVEC Cropix
VESELI GA PUNI POLJUD

Pehist iz Hajduka progovorio o Gattusu pa poručio: ‘Čekam osam mjeseci, baš mi nedostaje...‘

‘Puno smo toga napravili u proteklih mjesec dana kroz pripreme, a još je više toga ispred nas‘
Piše: SNObjavljeno: 20. srpanj 2024. 20:52

Na svojevrsnoj modnoj reviji koju su priredili Hajduk i Adidas s novinarima je nekoliko rečenica prozborio i Dario Melnjak (31). Iskusni lijevi bek dobro je odradio pripreme nakon što je imao dugu stanku zbog ozljede ligamenata koljena koju je pretrpio još koncem listopada prošle godine.

- Puno smo toga napravili u proteklih mjesec dana kroz pripreme, a još je više toga ispred nas. Veselim se svim tim izazovima, a osobno se osjećam odlično, napredujem iz tjedna u tjedan. Nedostaje mi samo gol da bih se osjećao kao ranije, premda realnije moje nastupe doživljava netko tko to gleda sa strane.

Melnjak jedva čeka nastupiti pred publikom:

- Igrati na punom Poljudu jedna je od najljepših stvari koje igrač može doživjeti u karijeri. Nakon osam mjeseci čekanja jako se veselim nastupu na Poljudu.

Torshavn ne zvuči kao težak protivnik, ali Melnjak je oprezan.

- Na Euru se lijepo vidjelo da nema slabog protivnika. Trener Gattuso na sve pazi, ima svoje ideje, a vjerojatno nas je dobro proučio i prije nego što je došao na Poljud. rekao bih da mi igrači trebamo provoditi ono što je on taktički zamislio, pa na to dodati individualnu kvalitetu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. rujan 2024 07:36