MIRO
DRAMA U FINIŠU

Perišić zadaje Hajduku završni udarac? Vatreni odlazi izvan prijelaznog roka, a to znači samo jedno

Di Marzio javlja da je Perišićev dolazak u Como propao, Romano pak tvrdi nešto drugo
Piše: SNObjavljeno: 31. kolovoz 2024. 00:29

Situacija s Ivanom Perišićem se kroz posljednji dan prijelaznog roka doslovce mijenjala iz minute u minutu. Monza, Genoa pa naposljetku Como, svi su bili zainteresirani za usluge hrvatskog reprezentativca kojeg su u svoje redove mogli dovesti aktivacijom klauzule od svega 200 tisuća eura.

Spomenuta klauzula vrijedila je od 29. kolovoza do 5. rujna. Ona se spominjala po samom dolasku Perišića u Hajduk, no njen iznos je tek nedavno postao poznat. Na kraju je Perišića prisvojio Como i samo su detalji dijelili Perišića od povratka u Italiju. Ovog puta je na tim detaljima zapelo.

Kako javlja Gianluca Di Marzio, transfer Perišića je propao u posljednjim trenutcima prijelaznog roka i Perišić za sada ostaje u Hajduku. Nije poznato gdje je točno zapelo između ove dvije strane. Prijelazni rok je u Italiji završio u ponoć te je Como ostao bez mogućnosti dovođenja Perišića

Naravno, uvijek postoji mogućnost da Perišić raskine ugovor s Hajdukom koji bi onda ostao i bez spomenutih 200 tisuća eura. O takvom raspletu je pričao Fabrizio Romano koji tvrdi da će hrvatski reprezentativac postati igrač novopečenog prvoligaša, ali besplatno.

image
ANTE CIZMIC Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 10:47