Ivan Perišić i Ivan Porobija

 Privatni album
ZNAJU SE PROGNOZE

Perišićev prijatelj otkrio kad bi se Vatreni mogao oporaviti od ozljede: ‘Hajduk? Jedna je stvar najvažnija‘

Omiški fizioterapeut iskoristio je prigodu za posjet hrvatskom reprezentativcu
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 27. rujan 2023. 18:56

Ivan Perišić operiran je u ponedjeljak ujutro u klinici u Innsbrucku, a danas je hrvatskog reprezentativca posjetio njegov prijatelj iz Omiša, fizioterapeut Ivan Porobija.

- Perišić se odlično osjeća, operacija je prošla u najboljem redu i slijedi mu rehabilitacija. Liječnici su već rekli da bi oporavak trebao proći unutar previđenog vremenskog okvira od šest do sedam mjeseci - kazao nam je Porobija.

Omiški fizioterapeut koji je nekoć brinuo o mnogim sportašima, između ostalih i o Blanki Vlašić, trenutno je djelatnik LASK-a, austrijskog prvoligaša koji je u srijedu poslijepodne imao obvezu u nacionalnom Kupu na sat vremena od Innsbrucka, pa je Porobija iskoristio prigodu za posjet Perišiću.

- Bili smo sami, razgovarali smo neko vrijeme. Hajduk? Nismo otvarali nikakve teme budućnosti, jer Ivan je isključivo koncentriran na oporavak. Gdje će se taj oporavak obaviti Perišić će odlučiti u suradnji s Tottenhamom, ali najvažnije od svega je da liječnici predviđaju uspješan oporavak. To je vijest koja sve najviše raduje - naglasio je Porobija koji je Perišiću na poklon donio i dres LASK-a na kojem piše "Idemo Ivane".

Još nekoliko dana Perišić će ostati u Innsbrucku, a potom će napustiti Austriju, a daljnji tijek rehabilitacije već je opisao liječnik hrvatske reprezentacije dr. Saša Janković koji je naglasio kako će Perišić za tri tjedna već biti na biciklu. Sam Perišić iz bolničke sobe poslao je svojim navijačima preko Instagrama optimističnu poruku sa naslovom "Ne odustaje ovaj tek tako", uz dodatak "u nove pobjede, vidimo se uskoro". Na proljeće....

Linker
26. srpanj 2024 13:05