Sandro Kulenović, Bruno Petković

 BOZIDAR VUKICEVIC Cropix
JUNAK MODRIH

Petković srušio Hajduk pa oduševio gospodskom izjavom, javio se i Kalinić

‘Pogodak? Jako dobar osjećaj, bitno je za mene, ekipu, sve nas, borbu za naslov‘
Piše: SNObjavljeno: 30. ožujak 2024. 22:31

Iako se Lovre Kalinić vratio među vratnice u HNL-u nakon gotovo godinu i pol dana, Hajdukov kapetan bio je razočaran nakon poraza.

- Praktički, izgubili smo iz jedne, dvije šanse. Imali smo 14 udaraca na gol, od toga šest u okvir, ali nikome u svlačionici ne mogu zamjeriti ništa. Izgubili smo tri važna boda. Međutim, dok postoji matematička šansa za naslov, bit ćemo spremni i nećemo odustajati. Kup? Još jedna borba za trofej. Zadnje dvije godine smo bili ti koji su podizali taj pokal, u srijedu idemo u novu borbu. Što se tiče moje ozljede, opet sam tu nakon 17 mjeseci, lijep je osjećaj. Znao sam da me čeka dug oporavak, hvala Bogu sve je prošlo u redu.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu.

Pred mikrofon je stao i junak Modrih, Bruno Petković.

- Odličan osjećaj, jako bitna utakmica. Odličan protivnik i atmosfera, odlična utakmica. Čestitam i domaćinima, odigrali su dobru utakmicu, jako bitna stepenica za dalje.

Pogodak?

- Jako dobar osjećaj, bitno je za mene, ekipu, sve nas, borbu za naslov. Usmjerit ćemo sve snage da analiziramo ovu utakmicu. Idemo se rekuperirati, napraviti analizu i mali odmor pa idemo dalje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. ožujak 2024 23:48