VLADIMIR DUGANDZIC Cropix
NOVO RUHO TRIBINA

Pogledajte novi Poljud: Postavljene zaštitne mreže, povećan kapacitet stadiona, zna se i razlog radova!

Radovi su u punom jeku, sve bi trebalo biti spremno do nedjeljnog susreta protiv Šibenika
Piše: SNObjavljeno: 17. siječanj 2023. 13:13

Iz Hajduka su napravili određene zahvate na poljudskom stadionu te su uoči nastavka sezone SuperSport 1. HNL postavili mreže između sjevernog dijela gledališta prema zapadnoj i istočnoj tribini, a postoji i opcija da se mreža razapne između juga prema zapadnom dijelu gledališta.

Postavljanje mreže je bitno jer bi u tom slučaju po šest okomitih redova sa zapadne i istočne strane poljudskih tribina Hajduk mogao pustiti u prodaju, što inače nije mogao. U pitanju je 300 mjesta sa svake strane, dakle ukupno 600 dodatnih mjesta za publiku.

Nove zaštitne mreže na stadionu tražila je i policija zbog sigurnosnih razloga, prvenstveno stoga da gledatelji više ne bi mogli lako prelaziti s jedne na drugu tribinu. Dosad su ih u tome pokušavali spriječiti redari, odsad bi trebale pomoći i mreže...

Radovi su u punom tijeku, a sve bi trebalo biti spremno do nedjeljnog susreta protiv Šibenika u 18. kolu, iako na tom susretu sjeverna tribina mora biti prazna zbog kazne klubu nakon nereda u Koprivnici u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva.

image
VLADIMIR DUGANDZIC Cropix
image
VLADIMIR DUGANDZIC Cropix
image

Radovi na postavljanju zastitne mreze na sjeveru i jugu stadiona na Poljudu.

VLADIMIR DUGANDZIC Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. travanj 2024 03:37