Igor Pajač

 ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX Cropix
POTVRĐENO

Poznat je sudac za najveći hrvatski derbi koji se igra na Poljudu, mogao bi predstavljati osvježenje

Određen je sudac za najveći hrvatski nogometni derbi, okršaj Hajduka i Dinama
Piše: HinaObjavljeno: 18. travanj 2022. 17:16

Igor Pajač sudi Hajduk - Dinamo u srijedu, arbitru iz Svetog Ivana Zeline pripada zviždaljka derbija, pomoćnici su mu Bojan Zobenica (Velika Gorica) i Vedran Đurak (Sveti Ivan Zelina), četvrti je Marin Vidulin (Kanfanar). VAR sudac je Tihomir Pejin (Donji Miholjac), AVAR Marjan Tomas (Osijek), piše Slobodna Dalmacija.

Delegat je Davor Ivić (Sisak), kontrolor suđenja Vlado Svilokos (Sisak), a časnik za sigurnost je Jurica Jurjević (Zagreb).

Pajač je jedan od naših najboljih sudaca, najdarovitijih, premda je u karijeri imao uspone i padove, neke greške zbog kojih je morao na hlađenje. Uglavnom, mogao bi predstavljati osvježenje na sudačkoj sceni u najvećem hrvatskom derbiju.

Pajač ima 37 godina, brat Marko mu je nogometaš, na prvoj ligi Igor je od ožujka 2016., lani je sudio Hajduku i Dinamu u Poljudu, bilo je to 1:1, strijelci Majer u 16. za Dinamo i Livaja u 44. minuti za Hajduk.

Hajduku je sudio u 24 utakmice, 11 pobjeda, osam neodlučenih i pet poraza "bijelih", a Dinamu 28 utakmica, 18 pobjeda i po pet neodlučenih i poraza "modrih".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 00:10