Mate Antunović

 VOJKO BASIC Cropix
JUNAK HAJDUKOVIH JUNIORA

‘Probat ću zabiti i Milanu, a ako nam dođu igrači iz prve ekipe možemo otići i sve do kraja, zašto ne?‘

Mate Antunović je zabio za Hajduk u regularnom dijelu utakmice s Borussijom
Piše: Frane Vulas, SDObjavljeno: 16. ožujak 2023. 17:26

Nakon što su juniori Hajduka skoro pola sata s navijačima ispod sjeverne tribine stadiona u Poljudu slavili prolazak u polufinale UEFA Lige mladih napadač i strijelac jedinog pogotka ‘bijelih‘ u regularnom tijeku susreta s Borussijom u Dortmundu Mate Antunović je naglasio:

- Već sam više puta rekao za naše navijače da su najbolji, ali stvarno jesu. Ovo što su nam priredili ove dane i mjesece to se teško može opisati. Nevjerojatan je osjećam biti dio ove momčadi koja je među četiri u Europi – rekao je Antunović, piše Slobodna Dalmacija.

Talentirani napadač o čijoj karijeri skrbi slavni Alen Bokšić je zabio u osmini finala Manchester Cityju predivan pogodak, pa još ljepši Borussiji Dortmund u četvrtfinalu. Je li sljedeći gol Milanu u polufinalu?

- Probat ću zabiti i njima, ali momčad je na prvom mjestu, najvažnije je da mi pobijedimo i prođemo dalje – naglasio je Antunović.

Možete li otići sve do kraja? Što je recept uspjeha ove momčadi juniora Hajduka?

- To što živimo jedan za drugog. Mi smo prvo prijatelji, a onda suigrači. A ako nam se spuste još neki igrači iz prve momčadi Hajduka onda mislim da možemo otići i sve do kraja, zašto ne – uvjeren je Antunović.

Linker
23. travanj 2024 11:16