Luka Vušković

 Foto: Cropix, Profimedia/Ilustracija: Sn
OBJAVIO ROMANO:

PSG i dalje želi dovesti Luku Vuškovića, u utrku se uključilo još klubova iz Premier lige

Manchester City jedini je konkretizirao interes i poslao ponudu od 12 milijuna eura
Piše: SNObjavljeno: 10. travanj 2023. 13:37

Luka Vušković proteklih tjedana i mjeseci privlači interes svojim dobrim nastupima u dresu Hajduka. Šesnaestogodišnji stoper se našao na meti brojnih europskih velikana, a stručnjak za transfere Fabrizio Romano je objavio kako je PSG još uvijek itekako zainteresiran za njegove usluge.

Bogati pariški sastav prati i nekoliko drugih opcija među kojima je, tvrdi Romano, još jedan Hrvat, ali Talijan ne otkriva o kome je riječ. PSG bi probao dovesti Vuškovića, ali morat će se izboriti s drugim velikanima. Tako je Manchester City prošlog mjeseca već poslao ponudu od 12 milijuna eura, a uz City su navodno zainteresirani još neki engleski prvoligaši, no Romano ne otkriva o kome se radi.

Vušković je nakon sjajnih igara u juniorima Hajduka za prvu momčad debitirao u derbiju protiv Dinama na Maksimiru u teškom porazu od 4:0. Trener Ivan Leko mu je dao priliku od početka i protiv Lokomotive, Osijeka, Slaven Belupa i Šibenika, dok protiv Istre 1961 nije igrao zbog udarca koji je dobio uoči te utakmice.

Među zainteresiranima je navodno i Real Madrid, a Hajduk bi izgleda bio zadovoljan s 15-ak milijuna eura odštete. Ode li Vušković za taj iznos, preskočit će Nikolu Vlašića koji je otišao za 10,8 milijuna eura, te postati najskuplji izlazni transfer u povijesti Hajduka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. rujan 2024 17:28