Ivan Rakitić

 Jose Breton/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia
LEGENDARNI VATRENI

Rakitić dobio pitanje hoće li potpisati za Hajduk. Evo što je odgovorio

"Luka Modrić je moj veliki brat, volio bih da igra cijeli život", rekao je Raketa za Tportal
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 28. lipanj 2024. 15:03

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić dao je intervju za Tportal u kojem je prokomentirao nastup Vatrenih na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a podrazumijeva se i da je dobio pitanje oko mogućeg dolaska u splitski Hajduk.

- Mislim da je Hrvatska, generalno gledano, bila jako dobra. OK, protiv Španjolske smo izgubili 3:0, ali imali smo i mi svojih prilika za postići gol. Istina je da to nije bila naša najbolja utakmica, ali rezultat definitivno nije mjerilo prikazanog. Španjolci su rano poveli, a onda je to dodatno opterećenje. U skupini smo jedino mi doveli Španjolce u probleme. Potom smo primili golove u 95. i 98. minuti, čime smo ostali bez četiri boda. Da smo ih imali šest sada bi se veselili osmini finala - rekao je Rakitić.

Otkrio je svoja razmišljanja o eventualnom Modrićevom ostanku među Vatrenima i nakon ovog Eura.

- A što reći za Luku? Ja bih volio, baš kao što je i on rekao, da igra cijeli život. Naravno, Luka je taj koji će odlučiti. On je moj veliki brat, zahvalan sam mu za sve. Sada neka se odmori i opusti, i tijelo i glavu. Ja sam uz njega, ali nadamo se svi mi navijači reprezentacije da će biti što duže uz nas i u dresu Vatrenih.

Rakitić je trenutačno član Al Shababa, prvoligaša iz Saudijske Arabije s kojim ima ugovor do 2025. godine, no navodno se spreman odreći velikog novca kako bi u poznim godinama svoje karijere zaigrao za splitske Bijele. Zasad nije bio spreman za razgovor o dolasku u Hajduk.

- Znam da sve zanima, ali sada sam na odmoru i nemam zasad ništa reći na tu temu - zaključio je Rakitić u razgovoru za Tportal.

Linker
28. lipanj 2024 15:06