Ivan Rakitić

 VOJKO BAŠIĆ/Cropix
SVAKA ČAST

Rakitić i Hajduk oduševili navijače, divnom gestom pridružili se borbi za život ikone HNL-a

Dres u kojem je predstavljen Rakitić nalazi se na aukciji, a novac će biti uplaćen za liječenje Mladena Bartolovića
Piše: SNObjavljeno: 22. srpanj 2024. 18:11

Nastavlja se životna bitka Mladena Bartolovića. Bivši nogometaš Segeste, Cibalije, njemačkog Saarbrückena, Dinama, Zagreba, Hajduka i iranskog Fulada, te reprezentativac Bosne i Hercegovine (17 nastupa i jedan pogodak), teško je bolestan i mora na liječenje u Njemačku.

Legenda vinkovačkog kluba već je u nekoliko navrata dignula na noge grad u kojem je ostavio najveći trag. Bartolović je u dresu Cibalije upisao 255 službenih utakmica i pritom zabio 58 golova, brojka s kojom drži prvo mjesto klupske ljestvice strijelaca otkako je hrvatske neovisnosti, a simpatizeri Cibalije, predvođeni navijačkom skupinom Ultrasi, njegovu privrženost klubu nikad nisu zaboravili.

Stoga su mu se, u njegovoj dosad ‘najvažnijoj utakmici‘, protiv teške bolesti s kojom se bori, odlučili odužiti. Organizirani su brojni humanitarni turniri, svi prihodi su, jasno, išli u svrhu Bartolovićevog liječenja, a svoj doprinos cijeloj priči sada su odlučili dati i Ivan Rakitić, odnosno njegov novi klub Hajduk.

Naime, dres u kojem je ‘Raketa‘ predstavljen na Poljudu poslan je na aukciju te će novac od prodaje biti upućen Bartolovićevom liječenju.

"Podržimo Mladena - aukcija dresa Ivana Rakitića", naziv je akcije, a početna cijena dresa postavljena je na 100 eura. Svaki slijedeći korak aukcije iznosi minimalno deset eura.

"U slučaju dvije jednake ponude dres dobiva ponuditelj koji je prvi dao ponudu (osim ako se radi o dvije jednake ponude u zadnjoj minuti aukcije). U slučaju dvije jednake ponude u zadnjoj minuti aukcije, aukcija se produljuje za 10 minuta te isto vrijedi za svaku novu ponudu", dodatno je pojašnjeno u objavi.

Linker
05. rujan 2024 16:38