Raquel Mauri i Ivan Rakitić

 Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia
EUFORIČNA PROSLAVA

Rakitićeva Raquel pokazala kako se slavi dolazak na Poljud: Noćni klub na nogama, a u pozadini - Drago Ćosić

Okupljena masa euforično je proslavila najveći posao u povijesti Hajduka
Piše: SNObjavljeno: 21. srpanj 2024. 19:00

Posebna je nedjelja u Dalmaciji - Ivan Rakitić sletio je u Split i čeka ga službeno predstavljanje u Hajduku, gdje stiže nakon što je raskinuo ugovor sa saudijskim Al Shababom godinu dana prije isteka sukladno prvotnom dogovoru.

Hajduk je u subotu, nešto prije ponoći, objavio vijest koju su navijači iščekivali tjednima, a nakon što je klub potvrdio najveći posao u svojoj povijesti, oglasila se i Raquel Mauri. Rakitićeva dugogodišnja supruga putem Instagram storyja podijelila je video iz jednog noćnog kluba, gdje okupljena masa slavi najnoviji posao Hajduka.

U trenutku kada Rakitić postaje član Bijelih, nastalo je veliko oduševljenje u noćnom klubu, a netko od prisutnih kontaktirao je bivšeg Vatrenog putem videopoziva, pa je i sam mogao "prisustvovati" zabavi. Na objavljenoj snimci u pozadini se čuje i glas našeg komentatora Drage Ćosića, te njegovi uzvici "Rakitiiiić", koje smo imali priliku slušati tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji.

image
INSTAGRAM

Novog igrača Hajduka čeka naporna, ali i prekrasna nedjeljna večer, jer navijači ga planiraju dočekati u velikom broju i organizirati pravu feštu, dostojnu najvećeg pojačanja kojem je bijeli puk svjedočio.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. srpanj 2024 19:00