Dario Šimić na terenu u Vodicama, pored njega Marin Mikšić sa sunčanim naočalama

 PRIVATNA ARHIVA
VELIKI HAJDUKOVAC

‘Rekao sam Šimiću da slobodno gleda, ali naši igrači su na raspolaganju samo Hajduku, a ne Dinamu‘

‘Dinamo je napravio pravi posao što ga je angažirao, no ne čeka ga lak posao. Moraju se pojačati‘
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 13. ožujak 2023. 10:04

Dinamovci su uoči utakmice u Šibeniku odsjeli u Vodicama, a Dario Šimić to je iskoristio da dođe na utakmicu 3. HNL Jug Vodice - Kamen 2:0. Nimalo slučajno jer predsjednik Vodica je njegov dugogodišnji prijatelj Marin Mikšić.

- Rekao sam Dariju da Vodice slobodno gleda, ali ovdje nema igrača za njega i Dinamo. Naši su igrači na raspolaganju samo Hajduku! - nasmijao se Mikšić, koji je veliki hajdukovac, ali i što je još bitnije Vodice i Hajduk imaju ugovor o suradnji. Šimić ima iskusno skautsko oko, ali u Vodice, dakako, nije došao tražiti talente.

image
Privatna arhiva

Mikšić dodaje:

- Dobro se Dario proveo kod nas, zadovoljan je bio viđenim nogometom, ima se što vidjeti i u Trećoj ligi. Znate, nas dvojicu veže staro prijateljstvo, pa Dario je bio u mojoj kući 2001. godine kad ga je zvao Predrag Naletilić i pitao bi li prešao iz Intera u Milan. Izravno iz Vodica otišao je u Italiju na potpis ugovora. Sjećam se kao danas, stajali smo na dvorištu i držao sam torbe u ruci dok je njemu zazvonio mobitel.

Mikšić se voli šaliti, međutim, o Šimiću govori ozbiljno:

- Dinamo je napravio pravi posao što ga je angažirao, no ne čeka ga lak posao. Moraju se pojačati jer ostali su bez nekih igrača, nije isto s Oršićem i Ademijem ili bez njih. Bio sam i u Šibeniku na utakmici, nije pokazivao velike emocije, on je takav, uvijek profesionalac. Dinamo je radio dosta pogrešaka, Dolček je bio izvrstan, imam dojam da su neki igrači Dinama zasićeni HNL-om. I to im može biti problem. Međutim, Dario može napraviti velike stvari za cijeli hrvatski nogomet, ne samo za Dinamo - zaključio je Marin Mikšić.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘

"Oni ne igraju nogomet, potrošili su veliki novac i 2-3 godine radili uzaludan posao." Tim je riječima Ilija Lončarević u podcastu ‘VAR soba‘ komentirao situaciju u kojoj se Osijek trenutno nalazi. Hoće li slavonski klub zadržati mjesto koje vodi u Europu? Hoće li odnos između Darija Šimića i Ante Čačića narušiti odnose u svlačionici? Je li Hajduk izašao iz krize? Kako će se rasplesti borba za opstanak? Odgovore na ta i druga pitanja potražite u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 00:01