Šarlijino slavlje gola

 DAMIR KRAJAČ/Cropix
OŠTRA IZJAVA

Rezignacija na Poljudu nakon kiksa: ‘Možda mi domaći osjećamo Hajduk više nego stranci‘

Radimo pogreške koje nisu na razini našeg kluba, ustvrdio je Zvonimir Šarlija
Piše: Slaven Alfirević/SDObjavljeno: 18. rujan 2023. 06:47

Zvonimir Šarlija bio je prvo ime Hajduka, zabio gol, spasio izjednačenje, a onda je dobio treći žuti karton, nema ga protiv Lokomotive, ali ima protiv Dinama. Evo što je rekao:

- Dugo sam čekao prvi pogodak u dresu Hajduka, ali nažalost neću ga pamtiti po dobrome. Opet smo naivno i glupo poklonili protivniku tri boda, baš kao protiv Istre. Drugu utakmicu zaredom radimo pogreške. To su odluke u igri koje naprosto nisu na razini našeg kluba i naše kvalitete. Nedopustivo je to. Moramo hitno nešto mijenjati i promijeniti neke stvari - razočaran je Šarlija, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Ipak, branič Hajduka nije bio konkretan. Nije to ni lako. Promijenimo - "nešto"?! To i mi kažemo... Šarlija se bori s posljedicama poraza, teško mu je pao, pa kaže i ovo:

- Ovo je jako teško, pogotovo nama domaćima koji osjećamo Hajduk malo više nego stranci. Možda malo više i želimo. Velike ekipe poput Hajduka imaju velike igrače. Na nama je da dignemo ostale momke i što prije preokrenemo ovaj trenutak.

Odmah na Poljud stižu Lokomotiva, pa Dinamo...

- Idemo najprije pobijediti Lokomotivu i vratiti onda u tri iduća derbija sve što smo izgubili u ove dvije utakmice. I dalje nastaviti borbu.

Linker
26. travanj 2024 17:23