TOM DUBRAVEC Cropix
ČEKA SE POTVRDA

Rošade na Poljudu: Karoglan odabrao stožer, ovo su ljudi koji će mu pomoći u ‘buđenju‘ Hajduka

Očekuje se kako će izbor ovog stručnog stožera Karoglan potvrditi u četvrtak
Piše: Frane Vulas, Slobodna DalmacijaObjavljeno: 25. listopad 2023. 18:54

Novi trener Hajduka Mislav Karoglan kompletirao je praktično svoj stožer. Prema neslužbenim informacijama uz prezimenjaka Gorana Karoglana, čovjeka koji je uz njega bio i u prvom mandatu na kormilu seniora ‘bijelih‘, u stožeru nasljednika Ivan Leke trebao bit biti i Jure Ivanković, piše Slobodna Dalmacija.

Dosad je Ivanković vodio kadete ‘bijelih‘, a ljetos je na Poljud stigao iz Širokog Brijega, kluba s kojim Hajduk blisko surađuje. Na njegovo mjesto u Akademiji ‘Luka Kaliterna‘ trebao bi doći Luka Vučko, dosadašnji trener U18 momčadi Hajduka (juniori II koji se natječu u 1. NL Središta Split).

Goran Karoglan je jesenas na mjesto pomoćnika Mislava Karoglana stigao kao dotadašnji glavni trener Croatije iz Zmijavaca, a prethodno je već uspješno surađivao s Mislavom Karoglanom. Novi trener vratara trebao bi biti Darko Franić. Dosad je Franić bio trener golmana u juniorskoj momčadi Hajduka. Franić je također bio u Karoglanovom stožeru kada je novi/stari trener ‘bijelih‘ jesenas na ukupno 12 službenih utakmica vodio ‘bijele‘ bez poraza.

Očekuje se kako će izbor ovog stručnog stožera Karoglan potvrditi u četvrtak (14 sati), na uobičajenoj konferenciji za medije dan uoči prvenstvene utakmice sa Slaven Belupom u Koprivnici (petak u 18 sati).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. svibanj 2024 10:42