Marko Livaja

 TOM DUBRAVEC/Cropix
TRI KORNERA - PENAL

‘S Livajinog lica nestao je šeretski osmijeh, ali mogao bi proraditi. Dinamo treba otkupiti tog tinejdžera‘

‘Dinamo bi svog novog asa trebao otkupiti i zadržati, bila bi to prava vrijednost za Modre‘
Piše: Patrik MršnikObjavljeno: 28. rujan 2023. 17:00

Vratio nam se Slaven Knežević i odmah ispalio - Petković je bolji od Livaje, a Dinamo će uvjerljivo slaviti na Poljudu. Još uvijek nismo do kraja na čisto s time je li stigao samo kako bi isprovocirao dva preostala dijela posade podcasta "Tri kornera - penal", ali ako tome i nije tako, malo nas je i izazvao. No, Ivan Alaupović i potpisnik ovih redaka nisu mu odgovorili, premda je u njihovim rukavima bilo ponešto asova.

Sve u svemu, u najavi derbija koji se na Poljudu igra u nedjelju, najprije smo se poveli za Dinamovom skupštinom:

- Informacije iz kvarta govore mi da je stanje u redu, da su ljudi zadovoljni - reći će Ivan, ali će već u sljedećoj rečenici prebrisati dašak neozbiljnosti koja potencijalno izvire iz ove koju je rekao.

Istina, dugo nismo imali "izvještaj s kvarta" u medijima, bilo navijača, puls naroda koji iz tjedna u tjedan pohodi hramove sporta u Hrvata... Ali trebalo je preći na ozbiljnije stvari. A to je utakmica koju se s nestrpljenjem iščekuje:

- Petković i Livaja mogu odlučiti derbi. A tu je i Vidović koji je već u prvim utakmicama pokazao o kakvom se igraču radi. Dinamo ga može otkupiti pa ga odmah prodati Bayernu, ali ja bih najradije htio da ga otkupe i zadrže. Prava je vrijednost, iako je dosad odigrao mali broj utakmica, bit će top za Dinamo - smatra Slaven.

A o Livaji uoči derbija... Je li negdje nestao onaj njegov prepoznatljivi nogomet kojim je vukao Hajduk?

- Malo je stao, zadnjih par utakmica ne igra s onim šeretskim smješkom na licu, onim koji svima govori - najbolji sam u ligi, mogu zabiti i asistirati bilo kome. Mogao bi ubrzo proraditi. Nekako se bojim da to može biti Rujevica. Priželjkujem da se raspuca na Poljudu pa da u Rijeci opet bude tiho - reći će riječka snaga u podcastu.

Ponovno je i u reprezentaciji, iako i tu se poteže jedno pitanje...

- Hoće li on biti tu kada reprezentacija opet bude igrala na Rujevici? Neće se tamo igrati neko vrijeme, možda se malo i smiri, pa i ta atmosfera tamo prema njemu bude bolja... - rekao je Slaven.

Ne treba se smiriti, ne bi to tada bio - Marko Livaja. Jedan i jedinstveni.

Pričalo se u naših današnjih pola sata i o Perišiću, Turcima, Radniku iz Križevaca, Lecceu i Gironi...

Podcast "Tri kornera - penal" E5 pogledajte u nastavku:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 05:25