Emir Sahiti

 ANTE CIZMIC Cropix
KAKO TO?

Sahiti nakon remek-djela otkrio što mu je rekao protivnički golman: ‘Dragi, moram raditi na sebi...‘

‘Bio je to baš dobar gol. Sretan sam što smo pobijedili, a i zato što sam zabio nakon toliko vremena‘
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 23. travanj 2023. 07:16

Emir Sahiti zabio je sjajan gol za Hajduk u utakmici s Varaždinom na Poljudu. Desnom vanjskom pogodio je rašlje za konačan rezultat 2:0. To mu je četvrti pogodak u HNL-u ove sezone i prvi od 5. studenoga 2022. godine kad je bio strijelac protiv Osijeka.

- Ušli smo dobiti utakmicu, zaslužili smo pobjedu, dali smo maksimum, najvažnije je što tri boda ostaju u Splitu. Nije bilo nikakvog stresa, treniramo i radimo dobro, dajemo sve od sebe, tako smo i igrali - kazao je Hajdukov ofenzivac te svoj zgoditak prokomentirao:

- Bio je to baš dobar gol. Sretan sam. Prvo što smo pobijedili, potom zbog pogotka koji sam postigao nakon toliko vremena. Poslije utakmice golman Varaždina Oliver Zelenika rekao mi je – prošli put si nam na Poljudu zabio škaricama, sada ovaj gol, kako to? Odgovorio sam – dragi, moram raditi na sebi. Zabijam kako mogu... - nasmijao se Sahiti koji itekako puno vrijedi Bijelima.

image
ANTE CIZMIC Cropix

- Vraćao sam se polako nakon dva mjeseca stanke, spreman sam 60-70 minuta, želim pomoći ekipi.

Dakako da je gledao juniore Bijelh i s nestrpljenjem čeka njihovo finale Lige prvaka s AZ-om.

- Jako sam sretan, nadam se da će pobijediti u ponedjeljak. Mi smo uz njih, cijela prva momčad kao i cijeli Hajduk. Samo pobjeda!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 19:00