Mario Maloča

 DAMIR KRAJAC Cropix
SLUŽBENO PRIOPĆENJE

Šok za bivšeg kapetana Hajduka: Klub ga suspendirao zbog ‘nekorektnog stava‘ uoči važnog dvoboja

Lechia zaostaje šest bodova za zonom spasa pet kola prije kraja prvenstva
Piše: SNObjavljeno: 28. travanj 2023. 11:32

Lechia Gdansk suspendirala je Marija Maloču, bivšeg kapetana Hajduka. Uoči večerašnje utakmice protiv Raków Częstochowa (20:30), klub je suspendirao 33-godišnjeg hrvatskog stopera, ali i slovačkog vratara Dušana Kuciaka.

"Golman Dušan Kuciak i branič Mario Maloča neće biti u sastavu za iduću ligašku utakmicu. Odluka Uprave kluba posljedica je nedavnih događaja.

Golman se unatoč ranijem razgovoru drugi put nedolično ponašao tijekom razgovora s novinarima u mix-zoni. Odluka o Mariju Maloči donesena je zbog nedostatka korektnog stava kakav se od njega traži. Suspenzija znači da igrači neće biti u konkurenciji za nadolazeću utakmicu 30. kola s Rakówom iz Czestochowe", objavio je klub.

Lechia je trenutačno pretposljednja momčad prvenstva, sa šest bodova zaostatka za zonom spasa pet kola prije kraja, dok je Raków na prvom mjestu.

Maloča je iz Hajduka otišao 2015., upravo u Lechiju, nakon koje je bio i u Greuther Fürthu, ali prije četiri godine ponovno se vratio u Poljsku. U tamošnjoj ligi skupio je 24 nastupa u tekućoj sezoni uz jedan postignuti pogodak. S druge strane, za Hajduk je odigrao ukupno 233 utakmice.

Linker
02. svibanj 2024 06:03