Filip Bradarić

 JAKOV PRKIC Cropix
MOGUĆ JE POVRATAK

Srebrni Vatreni iz Rusije: Jedina opcija za mene je - Hajduk! Momčad je najbolja u zadnjih 15-20 godina

‘Jarun smo davno preplivali! Bili su pametni, napravili dobru reklamu‘, rekao je Bradarić.
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 27. prosinac 2022. 13:46

Filip Bradarić još od početka rujna slobodan je igrač. Raskinuo je pred tri i pol mjeseca sa Al Ahlijem u Saudijskoj Arabiji i može se reći da su mu utakmice na malonogometnom turniru "4 kafića" bile prve nakon odlaska iz Arabije. Radovao se Bradarić naslovu, jer je od početka osjećao kakav je interes za turnir.

- Postalo je tradicionalno da Kauri osvaja naslove, a mene je više od 100 ljudi pitalo za karte. Hvala organizatorima i svima koji su došli. Spektakl je istinski, bilo bi lijepo da svake godine imamo ovakvo okupljanje. Za ovaj posljednji turnir doveli smo i strijelca Novakovića iz Slovenije, ali znate kako je, iamo odličan skauting i kada dovodimo pojačanja, onda uzimamo samo najvišu klasu.

Lijepo zbori Bradarić, ali ima i ozbiljnijih tema o pojačanjima. Hajduku primjerice trebaju pojačanja, najčešće se spominje dovođenje veznjaka za igru oba smjera, stoga je logično pitanje je li Filip Bradarić blizu Hajduka?

- Vidjet ćemo. Puno sam vremena proveo s obitelji posljednjih mjeseci. Trebalo mi je taj predah nakon Arabije. Osjećam se nikad sretniji, nikad zadovoljniji.

Ima li ponuda? Da se sreća i poveća...

- Ima ponuda sa svih strana svijeta. Iskreno, nisu to ponude koje su bile prije koju godinu, ali ipak ima zanimljivih. Nije da žurim, vidjet će što kaže srce, a što glava.

image
SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix

Kako je završila priča s Jarunom? Naime, pred mjesec i pol dana odjednom se u javnosti pojavila informacija "Bradarić sutra potpisuje za Jaruna". Ali, to "sutra" nikada nije došlo.

- Davno smo preplivali Jarun – slikovito je kazao Filip.

- U Jarunu su bili pametni, napravili su dobru reklamu. Neka se bore, rade. Želim im puno sreće.

Kako ste vidjeli Hajduk protekle jeseni?

- Očekivanja su velika, uvijek se svi nadaju napadu na titulu. Do kraja će biti uzbudljivo. U nekim su se utakmicama prosuli bodovi, ali ipak činjenica je da Hajduka ima najbolju momčad u zadnjih 15-20 godina. Uz malo sreće sve je moguće.

Nismo zaboravili upitati kako vidi i Rijeku, jer klub sa Kvarnera lansirao je Bradarića među Vatrene za Rusiju pred četiri i pol godine.

- Zadnje vrijeme ne pratim toliko, jer promijenilo se puno igrača i trenera. Imam osjećaj, neplanski. Nije kao prije. Međutim, Hajduk pratim svaku utakmicu.

Je li ostajete pri tvrdnji da je Hajduk jedina opcija u HNL-u?

- Nemam više 18-20 godina, sada ću uskoro 31. Stojim iza svojih riječi – odgovorio je Bradarić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 10:59